One-Punch Man Vol. 9

This cat Garo is a bad mother-- (Shut your mouth!)
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

One-Punch Man Vol. 9

WriterONEArtistYusuke MurataPublisherViz Media

Στο ένατο volume της σειράς, εμφανίζεται ο Garo, ένας πολύ δυνατός αντί-ήρωας, που έχει ως στόχο να εξολοθρεύσει τους ήρωες και να επιβάλλει το κακό. Αφού ανακοινώνει τις προθέσεις του στην Hero Association, έρχεται αντιμέτωπος με κάποιους A-ranked ήρωες, τους οποίους νικάει με μεγάλη άνεση.

Έπειτα, έρχεται αντιμέτωπος με τον S-class Tank-Top Master, όπου μας δείχνει και την πραγματική του δύναμη. Παράλληλα, ο Speed o’ sound Sonic ψάχνει τον Saitama, για να πάρει εκδίκηση, ωστόσο βρίσκει στον δρόμο του τον Genos και ξεσπά μια μεγάλη μάχη στους δρόμους της πόλης. Από την άλλη, στο σπίτι του Saitama έχει φτάσει η Hellish Blizzard, η πρώτη B-ranked ηρωίδα, και προσπαθεί, με θεμιτά και αθέμιτα μέσα, να τον πείσει να γίνει σύμμαχός της. Τέλος, σε αυτό το volume μαθαίνουμε και τα επίσημα ηρωικά ονόματα του Saitama και του Genos.

Ωραίο volume, με πολλούς καινούριους χαρακτήρες. Ωστόσο, το υπόβαθρο και το παρελθόν αυτών, δεν αναπτύσσεται αρκετά, ειδικά του Garo, για τον οποίο μαθαίνουμε ελάχιστα. Αυτό, όμως, ξεχνιέται χάρη στο υπέροχο artwork του Murata. Όλες οι μάχες, οι οποίες είναι αρκετές, είναι πολύ καλά σχεδιασμένες, γεμάτες με ένταση και λεπτομέρεια.

Τέλος, η εμφάνιση του υπερβολικά δυνατού Garo, ίσως σημαίνει πως ο Saitama βρήκε, επιτέλους, έναν αντίπαλο που να μην μπορεί να τον κερδίσει με μία μόνο γροθιά…