Green Valley #3

Ένα twist που αναζωπυρώνει το ενδιαφέρον!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Green Valley #3

WriterMax LandisArtistGiuseppe CamuncoliPublisherImage Comics

Μέχρι τώρα, το GREEN VALLEY ήταν μια κάπως unfocused ιστορία, με θέμα τέσσερις ιππότες των οποίων το βασίλειο καταστρέφεται από μια ορδή βαρβάρων. Η εικονογράφηση του Giuseppe Camuncoli ήταν όμορφη, κάτι ανάμεσα σε βιβλίο με παραμύθια και manga, ενώ η γραφή έδειχνε έναν Max Landis που δεν βρίσκεται και στην καλύτερή του φόρμα, μιας και η σπιρτάδα που συνήθως συνοδεύει τη γραφή του, έμοιαζε να λείπει, ενώ οι χαρακτήρες ήταν, στην καλύτερη περίπτωση, άχρωμοι.

Στο τρίτο τεύχος του GREEN VALLEY, όμως, μας περιμένει ένα twist. Είναι αδύνατον να μπούμε σε λεπτομέρειες χωρίς να χαλάσουμε την ανάγνωση, αλλά πρέπει να πω ότι είναι το είδος του twist που θα μπορούσε άνετα να απογοητεύσει έναν αναγνώστη, αλλά φέρνει στο comic έναν αέρα 80s ταινίας, τον οποίο, προσωπικά, βρήκα αρκετά διασκεδαστικό.

Δεν ξέρω αν θα το μισήσετε ή όχι, πάντως, μετά το τρίτο του τεύχος, το GREEN VALLEY είναι ένα πολύ διαφορετικό comic, από αυτό που ξεκίνησα να διαβάζω στο τεύχος #1, και, πλέον, ομολογώ ότι έχω ένα ενδιαφέρον να δω πώς θα εξελιχθεί αυτή η ιστορία.