Teen Titans #3

Focus στην ψυχοσύνθεση των νεαρών ηρώων
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Teen Titans #3

WriterBenjamin PercyArtistKhoi PhamPublisherDC Comics

Tρίτο τεύχος των Τeen Titans και η ιστορία κινείται αρκετά γρήγορα! Μετά τη φυγή τους από την ομάδα εκτελεστών του Ra’s al Ghul και πρώην συντρόφους του Damian, οι Τeen Titans επιχειρούν να γνωρίσουν καλύτερα ο ένας τον άλλο, προσφέροντας μας ένα τεύχος που προβάλλει τη ψυχοσύνθεση των νεαρών ηρώων. Η εξομολόγηση των σκοτεινών μυστικών από το παρελθόν του Damian προτρέπει και τους υπόλοιπους να μοιραστούν τις δικές τους ιστορίες, αποκαλύπτοντας ότι αυτό που τους ενώνει όλους είναι η έλλειψη μιας αληθινής οικογένειας… είτε επειδή οι πιο οικείοι τους άνθρωποι έχουν πεθάνει, είναι μόνιμα απόντες ή είναι στη πλευρά του κακού.

Σε αυτό το τεύχος, το artwork είναι κάπως hit and miss. Ενώ πετυχαίνει να αποδώσει την ένταση των σκηνών δράσης, σε πολλές περιπτώσεις οι εκφράσεις των προσώπων είναι προβληματικές. Αλλά ο συνδυασμός χρωμάτων σε αυτόν τον πολύχρωμο τίτλο είναι πετυχημένος και απογειώνεται στο τελευταίο panel.

Ο διάλογος έχει αρκετό χιούμορ, κρατώντας μια καλή ισορροπία ανάμεσα στη δράση και στις πιο ανάλαφρες στιγμές, και σιγά σιγά αρχίζει να δημιουργείται μια σχέση μεταξύ των χαρακτήρων. Τα μέλη της ομάδας έχουν πολύ καλή χημεία μεταξύ τους και μέσα από αυτό το comic αυξήθηκε το ενδιαφέρον μου και για τη μικρή αρχηγό της αντίπαλης ομάδας και τη σχέση της με τον Damian. A, ανέφερα ότι στο τεύχος εμφανίζεται και ο Ra’s al Ghul; Δεν κάνει και πολλά πέρα από το να στέκεται επιβλητικά, αλλά καθώς φαίνεται μας προετοιμάζει για το επόμενο, το οποίο μάλλον θα είναι γεμάτο “δαίμονες” για τον Damian και τους καινούργιους του φίλους!