Εικόνες Στα Σύννεφα

Μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Εικόνες Στα Σύννεφα

Writer/ArtistΚωνσταντίνος ΣκλαβενίτηςPublisherJemma Press

Με το ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ, θα μπερδέψετε την πραγματικότητα με το όνειρο. Και κάπως έτσι τελειώνει ο δημιουργός το comic στο οπισθόφυλλο.

Πριν πάμε στο τέλος, ας ξεκινήσουμε από την αρχή. Στο πρώτο panel βλέπουμε τον δημιουργό να βρίσκεται σε δημιουργικό block. Έχει όρεξη για καινούργια δουλειά, μόνο που του λείπει η έμπνευση. Το μόνο που έχει στο χαρτί του είναι μια γυναικεία μορφή. Σα βγαλμένη από το όνειρό του. Και ξαφνικά βρίσκεται στο ίδιο του το όνειρο, σε μία ξανθή ηλιόλουστη αμμουδιά. Η μυστηριώδης γυναίκα βρίσκεται μαζί του.

Συνεχίζοντας την καθημερινότητα του, αποφασίζει να πάει ένα ταξίδι για να ξεκολλήσει. Στο ταξίδι του γνωρίζει μία κοπέλα, η οποία είναι ακριβώς σαν εκείνη της φαντασίας του. Μπαινοβγαίνει στη ζωή του σε τελείως απρόσμενες στιγμές, φέρνοντας μαζί της και τελείως αξιοπερίεργες καταστάσεις. Οι φίλοι του απορούν, δεν ανησυχούν, βλέπουν όλη αυτή την ιστορία που τους περιγράφει ως αξιοπερίεργη.

Ένας, μάλιστα, εισχωρεί και εκείνος στην ιδιόρρυθμή του καθημερινότητα. Μπαίνει στο όνειρο του! Μη θέλοντας, λοιπόν, να χαλάσει το όνειρο, το αφήνει να κυλήσει όπως είναι, χωρίς να προσπαθεί να βρει την αιτία ή το οτιδήποτε. Το όνειρο, όμως, τον βρίσκει ξανά και αφήνεται εξ ολοκλήρου σε αυτό.

Όνειρο ή πραγματικότητα; Παράφρων ή όχι; Ονειροπόλος και ανεβασμένος στα σύννεφα ή προσγειωμένος στέρεα στο χώμα; Διαλέξτε και πάρτε, καθώς ο Σκλαβενίτης περνάει την καθημερινότητα του σε σελίδες comic, χρωματισμένες με νερομπογιές.

Και τις περιγράφει με πολύ όμορφες εικόνες. Κι ας είναι στα σύννεφα, ο δημιουργός της κατέβηκε στη Γη.