Top 10 One Piece Characters

Οι 10 πιο αξιομνημόνευτοι χαρακτήρες του γνωστού manga
1

Usopp

“There comes a time when a man will not run from a fight. That time is when his nakama’s dreams are laughed at. Luffy won’t die. I know that he will become the Pirate King. I know he will! And I won’t let you laugh at that!”

Είναι με διαφορά ο πιο ανθρώπινος Straw Hat και αυτός με το μεγαλύτερο character development. Δεν έχει κάποια ιδιαίτερη ικανότητα ούτε είναι σωματικά δυνατός, οπότε πάντα θα είναι από τους πρώτους που θα τρέξει μακριά από τους αντιπάλους τους τρομοκρατημένος. Πράγμα απόλυτα λογικό, αν το δούμε από μια πιο ρεαλιστική ματιά.

Όταν όμως οι φίλοι του απειλούνται, τότε είναι που θα μαζέψει όσο θάρρος του έχει απομείνει και θα τα βάλει με όποιον είναι να τα βάλει, με σκοπό να υπερασπιστεί και ενίοτε να σώσει τους συμμάχους του.

Παρ’ όλα αυτά, ήταν η αδυναμία του να βοηθάει στις μάχες που έπεισε τον Usopp ότι είναι περιττός στο πλήρωμα. Το αποκορύφωμα ήταν όταν έχασε τα λεφτά που είχαν μαζέψει για να επισκευάσουν το πλοίο τους, δώρο του παιδικού του έρωτα. Αφορμή για την εξωτερίκευση των συναισθημάτων του; Όταν οι φίλοι του τον ενημέρωσαν ότι το πλοίο δεν επισκευάζεται και πρέπει να συνεχίσουν να πλέουν με καινούργιο, για τον οποίον λόγο προκάλεσε τον Luffy σε μονομαχία και αποχώρησε από το πλήρωμα. Ήταν η πρώτη σοβαρή διαταραχή του status quo των Straw Hats.

Όταν όμως απειλούταν η ζωή της φίλης τους, υιοθέτησε την περσόνα του Sogeking, καθώς η περηφάνια του δεν του επέτρεπε να βοηθήσει ως Usopp και συνείσφερε σημαντικά στην μάχη μεταξύ του πληρώματος και της Κυβέρνησης, όταν και του έδωσαν να καταλάβει ότι ο καθένας έχει συγκεκριμένο ρόλο και αρετές.

#10 #9 #8 #7 #6 #5 #4 #3 #2 #1