Top 10 One Piece Characters

Οι 10 πιο αξιομνημόνευτοι χαρακτήρες του γνωστού manga
9

Marshall D. Teach (Blackbeard)

“The age where pirates dream is over? Eh? People’s dreams never end!” 

Πρόκειται για τον χαρακτήρα που θα αποτελέσει έναν από τους τελικούς αντιπάλους που θα έχει να αντιμετωπίσει ο Luffy, για τον χαρακτήρα που αποτελεί μια σκοτεινή αντανάκλαση του πρωταγωνιστή, από πολλές απόψεις.

Η πρώτη του εμφάνιση, ωστόσο, είναι τελείως αντιφατική με την παραπάνω περιγραφή του Teach. Μας παρουσιάζεται ως ένας συμπαθητικός πελάτης του πανδοχείου που βρισκόταν ο Luffy, όπου δημιουργείται μια μικρή διαμάχη μεταξύ των δύο πειρατών, σχετική με φαγητό. Αργότερα, διαλαλεί ότι τα όνειρα των ανθρώπων δεν τελειώνουν ποτέ. Αυτά τα γεγονότα δεν μας προετοίμασαν στο ελάχιστο για την αληθινή φύση του Teach, του οποίου, επίσης, όνειρο είναι να βρει το One Piece και να γίνει ο βασιλιάς των πειρατών.

Για χρόνια ήταν μέλος του πληρώματος του Whitebeard, όπου προσπάθησε να μείνει στην αφάνεια, μέχρι να βρει το Devil Fruit που έψαχνε. Όταν το βρήκε, ένας από τους διοικητές του πληρώματος, ονόματι Thatch, τον σκότωσε, γεγονός που εξόργισε τον Portgas D. Ace, έναν άλλον διοικητή, και ανέλαβε προσωπικά να εκδικηθεί τον φίλο του.

Έτσι, μετά την ολοκλήρωση του σχεδίου του που ξεκίνησε με την απόκτηση του Devil Fruit του Thatch, κατέληξε να είναι ένας από τους Yonko και ο μοναδικός που έχει την δύναμη δύο Devil Fruits.

#10 #9 #8 #7 #6 #5 #4 #3 #2 #1