Top 10 One Piece Characters

Οι 10 πιο αξιομνημόνευτοι χαρακτήρες του γνωστού manga
7

Fisher Tiger

“And even though I know that there are kind humans, there is a devil inside of me that is clouding my thoughts. My whole body rejects their blood! I can’t accept humans!” 

Αν και εμφανίστηκε πολύ λίγο, και μάλιστα σε flashback ενός arc που πολλοί αναγνώστες λανθασμένα δεν έχουν σε εκτίμηση (το “Fishman Island” arc), o Tiger έκανε κατευθείαν εντύπωση με τον ιδεαλισμό του και την πολύπλευρη προσωπικότητα του.

Το τραγικό παρελθόν του Fisher Tiger ξεκίνησε όταν πιάστηκε αιχμάλωτος από τους ευγενείς της Mariejois, οι οποίοι τον είχαν ως σκλάβο για χρόνια. Αφότου κατάφερε να δραπετεύσει, επέστρεψε εκεί για να σώσει όλους τους σκλάβους που είχαν μείνει πίσω, ανεξάρτητα από τη φυλή τους και παρά τον ρατσισμό, του οποίου είναι θύματα οι Fishmen.

Παρά το γεγονός ότι είδε και ανθρώπους να είναι σκλάβοι των Celestial Dragons (τους ευγενείς της Mariejois), παρά το γεγονός ότι, κατά την διάρκεια των ταξιδιών του, πήρε υπό την προστασία του ένα μικρό κορίτσι, που ήταν και αυτό σκλάβα, και το βοήθησε να βρει την οικογένεια του, όταν η ζωή του απειλούταν και χρειαζόταν αίμα για να επιβιώσει, δεν δέχτηκε να του βάλουν στον οργανισμό του ανθρώπινο, καθώς είχε καταλήξει να μισεί τόσο πολύ τους ανθρώπους. Από την άλλη, εμπόδισε το μίσος αυτό να εκτροχιάσει τις όποιες προσπάθειες γίνονταν για ειρηνική συνύπαρξη μεταξύ των δύο φυλών.

#10 #9 #8 #7 #6 #5 #4 #3 #2 #1