Top 10 One Piece Characters

Οι 10 πιο αξιομνημόνευτοι χαρακτήρες του γνωστού manga
6

Edward Newgate (Whitebeard)

“You guys in the World Government all fear that immense battle engulfing the entire world that will eventually come . I don’t care myself but as soon as someone finds that great treasure, the entire world will be turned upside down. And someone will find it. That day will definitely come sooner or later. One Piece does exist!” 

Ο σπουδαιότερος πειρατής εν ζωή, ένας εκ των Yonko και ο δυνατότερος άνθρωπος στον κόσμο. Ωραία όλα αυτά, αλλά δεν ήταν ποτέ το κίνητρό του η δύναμη και η εξουσία, παρά μόνο η απόκτηση μιας οικογένειας. Ούτε η απόκτηση του One Piece, στην οποία βρισκόταν πιο κοντά από τον καθένα.
Όταν, μάλιστα, ο ίδιος ο Roger προσφέρθηκε να του αποκαλύψει την τοποθεσία του νησιού, στο οποίο βρίσκεται ο μυθικός θησαυρός, αυτός προτίμησε να μάθει την αλήθεια για το D., το μεσαίο όνομα πολλών σημαντικών χαρακτήρων και το μεγαλύτερο μυστήριο της σειράς.

Κάθε μέλος του πληρώματος του είναι “γιος” του, όπως τους αποκαλεί, και θα έκανε τα πάντα για να τους σώσει, όπως απέδειξε όταν κήρυξε πόλεμο εναντίων των Marines, για να σώσει την ζωή του Portgas D. Ace (αδερφού του Luffy).

Ακόμα και όταν ένας γιος του έδρασε ανόητα και χειραγωγήθηκε από τους αντιπάλους τους, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Newgate, τον συγχώρεσε αμέσως, δείχνοντας την αγάπη που έχει για το πλήρωμα του.

Ο θάνατος του στο Marineford σήμανε ουσιαστικά το τέλος της Χρυσής Εποχής των Πειρατών και την έναρξη μιας νέας εποχής, καθώς, όχι μόνο άφησε κενή μια θέση στις τάξεις των Yonko και πλήθος περιοχών απροστάτευτες, αλλά και επειδή λίγο πριν τον θάνατο του δήλωσε ότι το One Piece υπάρχει, δημιουργώντας ένα νέο κύμα πειρατών που θα αναζητούσαν στις θάλασσες τον θησαυρό.

#10 #9 #8 #7 #6 #5 #4 #3 #2 #1