Live-Action News

Νέα από μεταφορές σε μικρή και μεγάλη οθόνη

Πολλά νέα και εξελίξεις από το τοπίο των live-action μεταφορών, οπότε είναι ώρα για ένα recap.

Ο Roel Reiné θα είναι ο σκηνοθέτης του διμερούς πιλοτικού επεισοδίου της τηλεοπτικής σειράς της Marvel, INHUMANS, για λογαριασμό του ABC. Οπότε, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, αμέσως μετά το IRON FIST, αναμένουμε τη σειρά που θα εξιστορεί τις περιπέτειες του Black Bolt και της βασιλικής οικογένειας των Inhumans.

Βρέθηκε η συμπρωταγωνίστρια του πιλότου του HAPPY! και είναι η Lili Mirojnick. Η Lili θα υποδυθεί τη ντετέκτιβ Meredith McCarthy, που θα έρχεται αντιμέτωπη με τον Nick Sax, πρώην αστυνομικό και νυν εκτελεστή, υποδυόμενο από τον Chris Meloni.

Το NBC ανακοίνωσε τηλεοπτική σειρά WITCHBLADE. Το σενάριο θα το συγγράψουν οι Carol Mendelsohn και Julie Weitz, μαζί με τους Marc Silvestri και Matt Hawkins της Top Cow. Θα πρόκειται για ένα reboot, περισσότερο comic-based σε σχέση με τη σειρά των αρχών του αιώνα, και θα επικεντρώνεται στη Sara Pezzini, η οποία αποκτάει απρόσμενα ένα πανίσχυρο μαγικό φυλαχτό.

Λίγες ημέρες μετά το πρόσφατο teaser του POWERLESS του NBC, κυκλοφόρησε το official trailer και είναι εξίσου αστείο, αφήνοντας αρκετές υποσχέσεις. Μένει να δούμε την ανταπόκριση του κοινού και την μετέπειτα αντίδραση της Marvel, με την αντίστοιχη σειρά, που θυμίζουμε πως θα λέγεται DAMAGE CONTROL.

Συνεχίζοντας με νέα της DC, αλλά στη μεγάλη οθόνη, ανακοινώθηκε ταινία BLACK ADAM. Την αρχινέμεση του Shazam! θα υποδυθεί ο Dwayne “The Rock” Johnson, ο οποίος συναντήθηκε πρωθύστερα με τον Geoff Johns.

Επίσης, η Warner Bros σκοπεύει να πάρει τα δικαιώματα του ATTACK ON TITAN και να το μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη, με υπεύθυνο παραγωγής τον David Heyman (FANTASTIC BEASTS AND WHERE TO FIND THEM)! Εν αναμονή εξελίξεων…

Τέλος, κυκλοφόρησε νέο trailer από την κινηματογραφική μεταφορά του WILSON του Daniel Clowes. Το πρώτο που ήταν και “red band” μπορείτε να το δείτε εδώ.