Jim Henson’s The Storyteller: Giants #2

Για παιδιά όλων των ηλικιών
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Jim Henson’s The Storyteller: Giants #2

Writer/ArtistBrandon DaytonPublisherArchaia Entertainment

Είμαστε στο δεύτερο παραμύθι με θέμα τους γίγαντες κάθε είδους, στην πολύ χαριτωμένη σειρά, TΗΕ STORYTELLER της Archaia, όπου ο πρωτοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης Brandon Dayton, γράφει και σχεδιάζει την ιστορία “The Tailor’s Daughter”.

Και το παραμύθι πάει ως εξής: Ένας ράφτης είχε δέκα γιους και μία κόρη, όταν ένιωσε πως η ώρα του ερχόταν, έδωσε το μαγαζί του στους γιους του και το χέρι της κόρης του σε έναν πλούσιο άρχοντα, για να έχει την καλύτερη δυνατή ζωή. Η κόρη ξεκίνησε να πάει στο παλάτι του άρχοντα και στο δρόμο συνάντησε μια χήνα, έναν λαγό και ένα άλογο, που όλα την προειδοποίησαν ότι ο άρχοντας είναι ένας κακός γίγαντας. Όταν φτάνει στο κάστρο, την κόρη υποδέχεται, πράγματι, ένας απαίσιος γίγαντας, που την περιποιείται την ταΐζει και της δίνει πρόσβαση σε όλο το παλάτι, εκτός από το κελάρι…

Τυπική φόρμα παραμυθιού και συμπαθητική ιστορία, ευχάριστο σχέδιο, από τα πολύ όμορφα, έως τα πολύ διαδικαστικά του, και ανάλαφρο χρώμα. Ό,τι πρέπει για παιδιά όλων των ηλικιών.