Top 10 Villain Vs Villain Battles

Μερικές μάχες δεν χρειάζονται υπερήρωες για να είναι επικές!
3

The Injustice League vs. the Crime Syndicate (Forever Evil)

2013-2014WriterGeoff JohnsArtistDavid FinchDC Comics

Όλες οι σειρές του FOREVER EVIL παίζουν με το σενάριο “κακός εναντίον κακού”, από το ARKHAM WAR έως το ROGUES REBELION. Την τρίτη θέση της λίστας μας, όμως, θα πρέπει να την δώσω στη βασική ιστορία του event, η οποία είναι, κατ’ εμέ, μια από τις καλύτερες του New 52.

Το Crime Syndicate κατάφερε να κερδίσει την Justice League, κατέκτησε τον κόσμο και ελευθέρωσε όλους τους supervillains. Με τους Teen Titans να πέφτουν στο πεδίο της μάχης και τους υπόλοιπους ήρωες ανήμπορους να αντισταθούν, η μοίρα του πλανήτη Γη πέφτει στα χέρια του Lex Luthor και της Injustice League, την οποία αποτελούν ο Black Adam, ο Bizarro, ο Captain Cold, ο Sinestro, ο Black Manta και ο Deathstroke. Αν και τα μέλη του Crime Syndicate παρουσιάζονται πιο δυνατά και πιο αδίστακτα, ο Lex σημειώνει μια μεγαλοπρεπή νίκη, χάρη στις οργανωμένες προσπάθειες των ανδρών του, καθώς και στην προδοσία της Superwoman. Τα γεγονότα του FOREVER EVIL ήταν καταλυτικά για τον χαρακτήρα του Lex, ο οποίος συνέχισε την πορεία του στον κόσμο των comics, περισσότερο ως ήρωας και όχι τόσο ως κακός.

Αν ήταν να επιλέξω μια από τις μάχες στο comic αυτό, θα διάλεγα σίγουρα αυτή του Sinestro εναντίον του Power Ring, η οποία απέδειξε, για άλλη μια φορά, γιατί ο Geoff Johns είναι ένας από τους καλύτερους συγγραφείς που έχουν καταπιαστεί με τον Green Lantern και τους σχετικούς χαρακτήρες.

#10 #9 #8 #7 #6 #5 #4 #3 #2 #1