Legends Of Tomorrow S02E11

Turncoat
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Legends Of Tomorrow

Season/EpisodeS02E11 WritersGreg Berlanti, Andrew Kreisberg, Marc Guggenheim, Phil Klemmer, Grainne Godfree, Matthew Maala DirectorAlice Troughton CastCaity Lotz, Brandon Routh, Victor Garber, Franz Darmeh, Arhur Darvill, Dominic Purcell, Maisie Richardson-Sellers, Nick Zano, Matt Letscher NetworkThe CW

Η Legion of Doom επανέφερε τις αναμνήσεις του Rip Hunter, αλλά προσάρμοσαν λίγο την προσωπικότητα του. ώστε να είναι πιο κακός. Αρκετά πιο κακός. Αποστολή του, να εξολοθρεύσει τους Legends μια και καλή και να ανακτήσει το κομμάτι του Spear of Destiny που έχουν στην κατοχή τους.

Το προηγούμενο επεισόδιο, “Legion Of Doom”, ήταν το καλύτερο της σειράς, οπότε είναι δύσκολο να το ξεπεράσουν τόσο γρήγορα. Παρ’ όλα αυτά, το “Turncoat” παραμένει κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό. Ο Arthur Darvill είναι εξαιρετικός, ως σατανικός Rip, οπότε ας τον χαρούμε όσο μπορούμε. Σε 40 λεπτά, κατάφερε να εξουδετερώσει όλα τα μέλη της παλιάς του ομάδας, η οποία δεν είχε ποτέ το πάνω χέρι.

O Mick Rory εξακολουθεί να είναι comedy gold χαρακτήρας, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι έχει τρομερή χημεία με όποιον και να τον βάλουν μαζί (αυτή τη φορά, τον George Washington). Ταυτόχρονα αναπτύσσεται η σχέση μεταξύ Nate και Amaya, των δύο νεώτερων μελών της ομάδας.