Ας Γνωρίσουμε Τον Iron Fist

Νέο trailer μας παρουσιάζει τον χαρακτήρα

Σε ένα σύμπαν όπως αυτό της Marvel, που συνεχώς εξελίσσεται και μεγαλώνει, κάθε νέα προθήκη επεκτείνει τη μυθολογία και μας συστήνει νέους χαρακτήρες. Έτσι, περνώντας στην τηλεόραση, η Marvel προσπαθεί να κάνει κάτι αντίστοιχο με αυτό που έκανε στον κινηματογράφο με τους Avengers. Οι Defenders είναι το τηλεοπτικό πόνημα και τελευταίος από αυτούς, μας συστήνεται ο Iron Fist.

Μετά τον Daredevil, τον Luke Cage και την Jessica Jones, έρχεται ο τέταρτος και τελευταίος υπερασπιστής. Η νέα σειρά της Marvel, σε συνεργασία με το Netflix, θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Μαρτίου και ήρθε η ώρα α γνωρίσουμε λίγο καλύτερα τον πρωταγωνιστή μας. Έτσι, ο Finn Jones, ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον Danny Rand (a.k.a. Iron Fist), μας παρουσιάζει, μέσα από ένα εκτεταμένο trailer, τον χαρακτήρα και το backstory του. Ότι πρέπει για να μυηθούν οι καινούργιοι και να προετοιμαστούν οι παλιοί.

Εκτός από αυτό το νέο trailer, δόθηκε στην δημοσιότητα και το επίσημο poster της σειράς, που μας δείχνει τα ταλέντα του Iron Fist. Υπομονή, λοιπόν, καθώς σε λιγότερο από ένα μήνα, θα τον απολαύσουμε στη μικρή οθόνη.