Αποκαλύψεις Στο Batman/The Flash: The Button

Teasers από το πολυαναμενόμενο crossover της DC!

Τον Απρίλο και το Μάιο επρόκειτο να κυκλοφορήσει ένα crossover που θα αποκαλύψει από ό,τι φαίνεται πολλά, ενώ θα επηρεάσει ακόμα περισσότερα.

Μήνες μετά το DC UNIVERSE: REBIRTH, θα γίνει η πρώτη σημαντική αποκάλυψη στο τετραμερές crossover των BATMAN και THE FLASH (#21 και #22 αντίστοιχα), όσον αφορά στην ανάμειξη των Watchmen στο σύμπαν της DC. Ο Tom King, συγγραφέας των δύο τευχών του Batman, ανέβασε ένα ανατριχιαστικό splash page του BATMAN #21 στο Τwitter του, δημιουργώντας πολλές προσδοκίες, γράφοντας απλά “None of you understand. I’m not locked up in here with you. You’re locked up in here with me.”, δίχως να διευκρινίζει εάν αυτό θα το λέει ο Batman ή ο Rorschach.

Παράλληλα, αποκαλύφθηκε πως στο φινάλε του crossover, δηλαδή στο THE FLASH #22, επιστρέφει στο σύμπαν της DC ο Jay Garrick, ο οποίος αγνοούνταν από το FLASHPOINT! Συνεπώς, θα αγγιχτεί επιτέλους το ευαίσθητο ζήτημα της επιστροφής του Wally West, καθώς και της σχέσης του Dr.Manhattan με την αναγέννηση του σύμπαντος της DC, εν όψει του Watchmen Rebirth event το 2018, καθώς, σύμφωνα με τον Dan DiDio, το Rebirth θα διαρκέσει δύο χρόνια.

Το crossover ξεκινάει στις 19 Απριλίου, με το BATMAN #21, σε ιστορία Tom King και σχέδιο Jason Fabok.