Supergirl S02E13

Mr. & Mrs. Mxyzptlk
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Supergirl

Season/EpisodeS02E13 WritersGreg Berlanti, Andrew Kreisberg, Ali Adler, Jessica Queller, Sterling Gates, Derek Simon DirectorStefan Pleszczynski CastMelissa Benoist, Chris Wood, Chyler Leigh, Floriana Lima, Jeremy Jordan, David Harewood, Peter Gadiot NetworkThe CW

Επεισόδιο Αγίου Βαλεντίνου με μια εβδομάδα καθυστέρηση! Κάλλιο αργά παρά ποτέ, όμως, γιατί το “Mr. & Mrs. Mxyzptlk” καταφέρνει να ξεχωρίσει ανάμεσα στα τελευταία, ομολογουμένως πιο αδύναμα, επεισόδια της σειράς. Ένα ον από την 5η Διάσταση, ο Mxyzptlk, κάνει την εμφάνιση του και πολιορκεί την καρδιά της Kara, την ίδια στιγμή που η υπερηρωίδα αποφάσισε να δώσει μια ευκαιρία στον Mon-El, υπόθεση που κραυγάζει “Silver Age”.

Η Melissa Benoist είναι σταθερά εξαιρετική στον ρόλο της Supergirl, ο Chris Wood είναι διασκεδαστικός ως Mon-El (παρά το μέτριο γράψιμο του χαρακτήρα στο συγκεκριμένο επεισόδιο, καθώς φέρεται περισσότερο σαν τον Mon-El της αρχής της σεζόν και δεν εμπιστεύεται την Kara να λύσει χωρίς βία το πρόβλημα του Mxy) και ο Peter Gadiot είναι απόλυτα ταιριαστός ως το ξωτικό από την 5η Διάσταση, μιας και η ερμηνεία του σφύζει από ενέργεια και ενθουσιασμό.

Αντίστοιχα, όλοι οι υπόλοιποι χαρακτήρες έχουν πλοκές που αφορούν το θέμα του Αγίου Βαλεντίνου. O J’onn στέλνει ένα μήνυμα στην M’gann (από τη στιγμή που η κύρια μου επαφή με την ηρωίδα είναι το YOUNG JUSTICE, στο οποίο είναι έφηβη και ανιψιά του J’onn, μου φαίνεται “κάπως” αυτή η σχέση), ο Winn γνωρίζει μια εξωγήινη και η Alex περνάει τον πρώτο της μεν, επεισοδιακό δε, Βαλεντίνο με τη Maggie.