Infamous Iron Man #4

(Infamous) Iron Man is here…
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Infamous Iron Man #4

WriterBrian Michael BendisArtistAlex MaleevPublisherMarvel Comics

Χωρίς να ισχυρίζομαι ότι τα διαβάζω όλα, το INFAMOUS IRON MAN παίζει να είναι ό,τι καλύτερο βγάζει η Marvel αυτή τη στιγμή. Το δίδυμο Bendis-Maleev τα καταφέρνει για άλλη μια φορά και μας δίνει έναν χαρακτήρα που θέλεις τόσο να διαβάζεις όσο και να βλέπεις.

Στο τέταρτο τεύχος δεν γίνεται κάτι σπουδαίο, όμως ο Doom είναι τόσο cool που σε ανταμείβει. Στην αρχή μπαίνει σαν κύριος στο αρχηγείο της S.H.I.E.L.D, μιλάει με τη Maria Hill και φεύγει. Έπειτα, πάει στην κατεστραμμένη πατρίδα του, όπου συναντά έναν πληγωμένο Ben Grimm.

O Brian Michael Bendis παρουσιάζει έναν απολαυστικότατο Victor Von Doom. Είναι “καλός” χωρίς κανένα ηθικό κίνητρο, μόνο από καθαρή θέληση. Συνδυάζοντας τεχνολογία και μαγεία, κάνει ό,τι θέλει, ψάχνοντας ταυτόχρονα τον τρόπο που θα γίνει “ήρωας”. Από την άλλη, το σχέδιο του Alex Maleev είναι πάντα καλό. Σε συνδυασμό με χρώματα του Matt Hollingsworth, δίνει έναν κόσμο σκοτεινό και ρεαλιστικό.

Αν ψάχνετε έναν μεγαλομανή τύπο να σας γοητεύσει, look no further… (Infamous) Iron Man is here…