Powerless S01E04

Emily Dates a Henchman
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Powerless

Season/EpisodeS01E04 WriterNeel Shah DirectorMatt Sohn CastVanessa Hudgens, Danny Pudi, Christina Kirk, Ron Funches, Alan Tudyk NetworkNBC

Το POWERLESS βασίζεται σε μια ενδιαφέρουσα πρόταση: “Μία κωμωδία καταστάσεων, που εξελίσσεται στο DC Universe”. Δυστυχώς, οι προσδοκίες μου (που δεν ήταν ιδιαίτερα υψηλές ούτως ή άλλως), διαψεύσθηκαν και, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, η σειρά απογοητεύει. Τρεις είναι, κατά τη γνώμη μου, οι βασικοί λόγοι. Ο πρώτος – και κύριος – είναι ότι δεν είναι αστεία! Ανάθεμα και αν γέλασα κάποια στιγμή αυθόρμητα στα προηγούμενα επεισόδια. Ο δεύτερος είναι οι πολύ μέτριες ερμηνείες (με την εξαίρεση ίσως αυτή της Vanessa Hudgens) και ο τρίτος το γεγονός ότι, αν και οι αναφορές στο DC Universe είναι αρκετές, οι πραγματικοί χαρακτήρες που εμφανίζονται είναι μηδαμινοί.

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο, η Emily προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ του επικείμενου γάμου του πρώην της, κάνοντας μια καινούργια σχέση. Τα πράγματα παίρνουν διαφορετική τροπή, όταν ανακαλύπτει ότι ο νέος της φίλος είναι μέλος της συμμορίας του Riddler. Την ίδια ώρα οι Van, Teddy και Ron προσπαθούν να έρθουν σε επαφή με τον Batman.

Το τέταρτο επεισόδιο της σειράς, δυστυχώς, δε βελτιώνει την κατάσταση. Η σειρά εξακολουθεί να μην είναι αστεία, οι χαρακτήρες παραμένουν αδιάφοροι και ο Ξύδης κάπου εδώ κατεβαίνει από το τραίνο. Πιστεύω και πολλοί άλλοι μαζί μου.