Αction Comics #974

Το μυστήριο αρχίζει να ξετυλίγεται...
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Αction Comics #974

WriterDan JurgensArtistsStephen Segovia, Patch ZircherPublisherDC Comics

Μια ανάσα πριν το “Superman Reborn”, το μυστήριο σχετικά με τον γήινο και χωρίς δυνάμεις Clark Kent αρχίζει να ξετυλίγεται, αποκαλύπτοντας έναν ιδιαίτερα μυστηριώδη και ανισόρροπο χαρακτήρα, ο οποίος είναι πεπεισμένος ότι ανήκει με τη Lois. Στο τελευταίο τεύχος του ACTION COMICS, ο Dan Jurgens τον παρουσιάζει ως ιδιαίτερα περίεργο και ενοχλητικό κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τη Lois, όταν η ίδια εντοπίζει ότι, παρά τις φυσικές τους ομοιότητες, αυτός ο Clark δεν έχει καμία σχέση με τον άντρα της.

Την ίδια στιγμή, ο Superman βρίσκεται στο Fortress of Solutide με τον Steel, προσπαθώντας να βοηθήσει την Lana που έχει αρρωστήσει πολύ σοβαρά από τις δυνάμεις που ο Superman Νew 52 της μετέδωσε μετά το θάνατο του. Το τεύχος κάνει πολύ καλή δουλειά στο να δημιουργεί σασπένς γύρω από το μυστήριο του Clark Kent και της Lana (της οποίας το κόκκινο κουστούμι της Superwoman μπορεί να είναι μια αναφορά στον pre-Flashpoint Superman Red). Όσο για τον Clark, οι θεωρίες για το ποιος μπορεί να είναι βρίθουν, με πολύ διάσημη αυτή που τον θέλει να είναι ο Superboy Prime. Ευτυχώς, θα μάθουμε πολύ σύντομα!

To artwork βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο και ιδιαίτερο credit πρέπει να δοθεί στην απόδοση των προσώπων και των εκφράσεων, καθώς καταφέρνουν να μεταδώσουν στον αναγνώστη τα συναισθήματα των χαρακτήρων, χωρίς να το παρακάνουν (όπως το μόνιμο χαμόγελο του Clark. που αποδίδεται ως ιδιαίτερα ανησυχητικό και έρχεται σε αντίθεση με τη συγκρατημένη επιφυλακτικότητα της Lois). Γενικά, το τεύχος πετυχαίνει το στόχο του, στο να μας κάνει να περιμένουμε το επόμενο με ανυπομονησία!