Future Quest #10

Pure fun!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Future Quest #10

WriterJeff ParkerArtistRon RandallPublisherDC Comics

Ποιος το περίμενε ότι αυτό το comic με τους ξεχασμένους κι από τον Θεό χαρακτήρες της Hanna-Barbera όχι μόνο δεν θα ήταν απαράδεκτο, αλλά θα ήταν και υπόδειγμα του πώς γράφεται μια all-ages περιπέτεια;

Καθώς η εξωγήινη απειλή του Omnikron γίνεται ολοένα και πιο αισθητή, το πολυπληθές cast των πολύχρωμων χαρακτήρων του FUTURE QUEST (που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους Space Ghost, Johnny Quest, Birdman και τους Impossibles) προετοιμάζεται για την τελική μάχη για την επιβίωση της Γης.

Το FUTURE QUEST έχει ό,τι θα περίμενε κανείς από ένα cross-over event της DC ή της Marvel, χωρίς όμως τα tie-ins και τις συνεχείς αναφορές σε άλλους τίτλους που θα μπορούσαν να απωθήσουν έναν αναγνώστη. Πρόκειται, με λίγα λόγια, για μια ιστορία με μπόλικη δράση σε έναν κόσμο κατασκόπων, επιστημόνων, τυχοδιωκτών και υπερηρώων. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά το δεκάχρονο μέσα μου ενθουσιάζεται και μόνο στο άκουσμα της παραπάνω πρότασης.

Αν ΔΕΝ ψάχνετε ένα comic που θα σας ενθουσιάσει με την πρωτοτυπία του ή που θα σας προβληματίσει με φιλοσοφικά ερωτήματα, αλλά σας ελκύει η ιδέα μιας απλής και ευχάριστης περιπέτειας, δεν χρειάζεται να κοιτάξετε πιο πέρα από το FUTURE QUEST.