Τhe Woods #30

Αγωνία στο ζενίθ!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

The Woods #30

WriterJames Tynion IVArtistMichael DialynasPublisherBoom! Studios

Μετά από τις τρομαχτικές αποκαλύψεις από τον Isaac και την εξαφάνιση της Sanami – όχι και τόσο εξαφάνιση – η παρέα μας παίρνει την κατάσταση στα χέρια της.

Με σκοπό να σώσουν τους εαυτούς τους, αλλά και ολόκληρο τον “πλανήτη”, πρόκειται να κάνουν την πιο επικίνδυνη επίσκεψη. Πηγαίνουν στο λημέρι της Horde και έρχονται αντιμέτωποι με κάτι που δεν περίμεναν. Ένα σχεδόν εγκαταλελειμμένο και παρατημένο στρατόπεδο και ένας στρατηγός τελείως τρελαμένος. Ο Taisho έχει δει κάτι και έχει στήσει την τέλεια παγίδα στους ήρωές μας.

Δηλαδή, δεν είχαμε μόνο έναν να έχει κλείσει θέση στη φωλιά του κούκου και να θέλει παγκόσμια κυριαρχία σε ξένο “πλανήτη” και Γη, έχουμε και την Horde να κατεβάζει φωσφοριζέ βράχους. Ούτε, όμως, και στη μάνα Γη τα πράματα πηγαίνουν όπως πρέπει. Μέχρι και εκεί οδεύουν όλα προς την καταστροφή.

Περικυκλωμένοι από προβλήματα και αντιμέτωποι με όλους τους πιθανούς κινδύνους, οι ήρωές μας αυτή τη φορά την έχουν πολύ άσχημα. Θα καταφέρουν να ξεφύγουν, και να σώσουν τον κόσμο;Η αγωνία είναι στο ζενίθ.