Wonder Woman: Νέο Yποτιτλισμένο Τrailer

Η ταινία αναμένεται στις ελληνικές αίθουσες στις 8 Ιουνίου 2017

Η Tanweer μας ενημερώνει για το νέο υποτιτλισμένο trailer της επερχόμενης ταινίας με πρωταγωνίστρια τη Wonder Woman. Διαβάστε το δελτίο Τύπου και δείτε το νέο trailer!

WONDER WOMAN | Υποτιτλισμένο Official Origin Trailer

Στις 8 Ιουνίου θα γίνουμε μάρτυρες στο Μέλλον της Δικαιοσύνης…
Και θα γνωρίσουμε την Νταϊάνα της Θεμίσκυρας, κόρη της Ιππολύτης…
Την Wonder Woman.

Ένα σχεδόν χρόνο μετά το εντυπωσιακό της κινηματογραφικό ντεμπούτο στην ταινία του Ζακ Σνάιντερ, «Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης», η Ελληνίδα Αμαζόνα, Γουόντερ Γούμαν, ετοιμάζεται για την πολυαναμενόμενη σόλο ταινία της. Στον ομώνυμο ρόλο της Νταιάνα Πρινς/Γουόντερ Γούμαν θα δούμε και πάλι την ακαταμάχητη Γκαλ Γκαντότ, ενώ η σκηνοθεσία είναι της Πάτι Τζένκινς («Monster», «The Killing»).

Πριν να γίνει γνωστή ως η Γουόντερ Γούμαν, ήταν η Νταϊάνα, πριγκίπισσα των Αμαζόνων, εκπαιδευμένη να είναι μια ανίκητη πολεμίστρια. Μεγαλωμένη σε ένα προστατευμένο από τον κόσμο, παραδεισένιο νησί, η ζωή της αλλάζει, όταν ένας Αμερικάνος πιλότος πέφτει στις ακτές του νησιού της και της λέει για ένα μεγάλο πόλεμο που εξαπλώνεται στον έξω κόσμο. Η Νταϊάνα θα αποφασίσει να αφήσει τον κόσμο της, πεπεισμένη ότι μπορεί να σταματήσει την απειλή. Πολεμώντας δίπλα στους ανθρώπους, σε έναν πόλεμο χωρίς προηγούμενο, η Νταϊάνα θα ανακαλύψει το εύρος των δυνάμεων της… και μαζί το πραγματικό της πεπρωμένο.

Διπλά στην Γκαλ Γκαντότ θα δούμε επίσης τον Κρις Πάιν (ταινίες «Star Trek», «Πάση Θυσία») ως τον Κάπτεν Τρέβορ και τους Ρόμπιν Ράιτ («The Girl with the Dragon Tattoo», «House of Cards»), Ντάνι Χάστον («Clash of the Titans», «X-Men Origins: Wolverine»), Ντέιβιντ Θιούλις (ταινίες «Harry Potter», «The Theory of Everything»), Κόνι Νίλσεν («The Following», «Gladiator»), Ελένα Ανάγια («The Skin I Live In»), Γιούεν Μπρέμνερ («Exodus: Gods and Kings», «Snowpiercer»), Λούσι Ντέιβις («Shaun of the Dead», FX’s «Better Things»), Λίζα Λόβεν Κόνγκσλι (επερχόμενο «Ashes of the Snow»), Γιουτζίν Μπρέιβ Ροκ (AMC’s «Hell on Wheels») και Σαΐντ Ταγκμάουϊ («American Hustle»).

Το σενάριο της ταινίας είναι του Άλαν Χάινμπεργκ, σε ιστορία των Ζακ Σνάιντερ, Άλαν Χάινμπεργκ και Τζέισον Φους. Τα γυρίσματα της ταινίας πραγματοποιήθηκαν στην Μεγάλη Βρετανία, την Γαλλία και την Ιταλία. Η ταινία «Wonder Woman» βασίζεται στους χαρακτήρες της DC, ενώ ο χαρακτήρας της Wonder Woman δημιουργήθηκε από τον Γουίλιαμ Μούλτον Μάρστον.

Η ταινία «Wonder Woman» θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 8 Ιουνίου 2017 από την Tanweer.