I Hate Fairyland #11

Διάλειμμα στις απόπειρες απόδρασης
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

I Hate Fairyland #11

Writer/ArtistSkottie YoungPublisherImage Comics

Και ναι! Η Gert είναι ακόμα αποκλεισμένη στη Fairyland, μιας και όλες οι προσπάθειες διαφυγής της καταλήγουν σε απλή, ωμή και τραγική καταστροφή! Αφήνοντας μόνο πόνο και δυστυχία στο πέρασμα της, αποφασίζει να κάνει ένα διάλειμμα.

Και αυτό το διάλειμμα λέγεται Dungeon Festexpocon, ένα συνέδριο για διάσημους βάρβαρους, καινούριες τεχνολογίες σε σπαθιά, σφυριά και μαγικά ξόρκια, φίλτρα και πετράδια. Οπότε μαζεύονται όλοι αυτοί οι σκληροί μαχητές και μάγοι, πωλητές και τρελοί fans. Σας θυμίζει κάτι;!

Πάντως η Gert είναι στην κατηγορία της τρελής fan που θέλει απεγνωσμένα να γνωρίσει το είδωλό της. Και σκορπάει παντού αυτή τη γνωστή καταστροφή! Και απογοητεύεται από την γνωριμία με την Gwag. Αυτό, όμως, την οδηγεί στην ανακάλυψη πως και η ίδια έχει ακόλουθους που θέλουν να της μοιάσουν. Μία είναι η Maddie, που από την χαρά της η Gert αποφασίζει να την μάθει τα μυστικά της και να την αφήσει να την ακολουθεί.

Αυτό τελικά αποδεικνύεται λάθος, καθώς η Maddie γίνεται καθρέπτης της Gert και αρχίζει να συνειδητοποιεί πόσο ανυπόφορη, κακιά και αιμοδιψής είναι. Αποφασίζει λοιπόν να αλλάξει. Μήπως είναι αυτό το κλειδί για να γυρίσει επιτέλους στο σπίτι της;!