Marvel Cinematic News

Και από τα τρία movie studios!

Τις τελευταίες μέρες είχαμε νέα και από τα τρία studio-μέτωπα των κινηματογραφικών μεταφορών comics χαρακτήρων της Marvel. Ας ξεκινήσουμε από τη Sony.

H Sony, η οποία συνεργάζεται με το MCU για το επερχόμενο SPIDER-MAN: HOMECOMING, έβγαλε τρία back-to-back posters για την ταινία, το ένα καλύτερο από το άλλο. Μπορείτε να τα δείτε όλα στο twitter account της ταινίας. Όμως, η Sony, λίγες μέρες πριν τα posters, είχε ανακοινώσει πως τον Οκτώβριο του 2018 θα βγάλει στις σκοτεινές αίθουσες ταινία VENOM! Υπεύθυνοι σεναρίου θα είναι οι Scott Rosenberg (CON AIR, GONE IN 60 SECONDS) και Jeff Pinkner (THE AMAZING SPIDER-MAN 2). Παραμένει άγνωστο το εάν θα έχει την οποιαδήποτε σχέση με το MCU.

Επίσης, η Sony ανακοίνωσε, σύμφωνα με το HollywoodReporter.com, πως θα κάνει και μία ταινία με πρωταγωνίστριες την γατίσια κλέφτρα πολύτιμων, Black Cat, και τη μισθοφόρο Silver Sable, αμφότερες “κακές” του αραχνοσύμπαντος, αν και θεωρούνται “γκρι” χαρακτήρες. Υπεύθυνοι παραγωγής θα είναι οι Matt Tolmach και Amy Pascal, ενώ το σενάριο θα γράψει ο Christopher Yost. Επίσης, άγνωστο το πως θα επηρεάσει αυτό το spin-off τον νέο Spider-Man.

Πάμε τώρα λίγο στο στρατόπεδο της Fox. Εδώ έχουμε μονάχα νέα από τα DEADPOOL. Ο σεναριογράφος τους, Rhett Reese, ξεκαθάρισε πως το DEADPOOL 3 θα είναι ξεχωριστή ταινία από το X-FORCE και δεν θα απορροφήσει η μία την άλλη. Επίσης, βγήκε ένα επικό poster που παρωδεί το ένα από τα τρία posters του SPIDER-MAN: HOMECOMING.

Τελειώνοντας με το MCU καθεαυτό, σε περίπου ένα μήνα θα προβληθεί στη μεγάλη οθόνη το πολυαναμενόμενο sequel των GUARDIANS OF THE GALAXY και η Marvel Studios έβγαλε πολύ όμορφα character posters, που θυμίζουν trading cards! Μπορείτε να τα δείτε όλα στο twitter της.