The Walking Dead S07E14

The Other Side
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

The Walking Dead

Season/EpisodeS07E14 WritersFrank Darabont, Angela Kang DirectorMichael E. Satrazemis CastAndrew Lincoln, Norman Reedus, Melissa McBride, Lennie James, Lauren Cohan, Danai Gurira, Sonequa Martin-Green, Christian Serratos NetworkAMC

Είναι αλήθεια ότι η έβδομη σεζόν του WALKING DEAD κινείται στη μετριότητα, παρά το πολύ δυνατό της ξεκίνημα. Και τα πράγματα μοιάζουν να πηγαίνουν ακόμα χειρότερα, μετά τη χειμερινή διακοπή. Παρ’ όλα αυτά, το συγκεκριμένο επεισόδιο ήταν μια μεγάλη βελτίωση.

Το μεγαλύτερο μέρος του επεισοδίου επικεντρώνεται στο σχέδιο της Sasha και της Rosita (δύο από τους καλύτερους χαρακτήρες της σειράς) να δολοφονήσουν τον Negan, παίρνοντας εκδίκηση και για τον βίαιο θάνατο του Abraham. Το γεγονός ότι ο τελευταίος ήταν πρώην σύντροφος και των δύο (άφησε τη Rosita για τη Sasha), είχε δημιουργήσει ψυχρό κλίμα μεταξύ τους και αυτή είναι η βάση του επεισοδίου. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον το πως ξεκινά και πως καταλήγει η σχέση των δύο γυναικών, αφού αυτή η αποστολή αυτοκτονίας τις φέρνει πιο κοντά.

Εν κατακλείδι, με δύο επεισόδια να απομένουν για το φινάλε της έβδομης σεζόν του ΤΗΕ WALKING DEAD, τα πιόνια αρχίζουν και παίρνουν τις θέσεις τους για την αναπόφευκτη σύγκρουση που – απ’ όσο μπορούμε να καταλάβουμε – θα ξεκινήσει τώρα και θα μας απασχολήσει τη νέα χρονιά. Ελπίζω, τουλάχιστον, το φινάλε να μας αποζημιώσει για τη μέτρια σεζόν.