Divinity III: Staliverse #3

Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Divinity III: Stalinverse #3

WriterMatt KindtArtistTrevor HairsinePublisherValiant

Είμαστε λίγο πριν το τέλος της σειράς και η αγωνία κορυφώνεται. Ανακαλύπτουμε ότι οι κρατικές υπηρεσίες γνώριζαν για τη συνομωσία των Ninjak και Harada και στέλνουν εναντίον τους τη Red Brigade. O Kazmir, ο τρίτος κοσμοναύτης που είχε σταλεί στα πέρατα του σύμπαντος, ζει μέσα στη Myshka, ως ενέργεια. Σκοτώνει τον Adams, τον πρώτο Divinity, και το τεύχος κλείνει με το να εμφανίζεται, ως άλλος θεός.

Το σχέδιο του Trevor Hairsine είναι στα ίδια επίπεδα που το έχουμε συνηθίσει. Ικανοποιητικό, αλλά “πλαστικό”. Βέβαια, υπάρχει το πλεονέκτημα ότι ξέρουμε, πια, τους χαρακτήρες με αυτή τη μορφή. Επίσης, πολύ καλή προσθήκη στο τεύχος συνεχίζει να είναι το commentary στο τέλος, αυτή τη φορά από τον Matt Kindt.

Τα πάντα πάνε κατά διαόλου, ειδικά αν σκεφτούμε ότι και ο Ninjak στέκει, αναίσθητος, στα πόδια των Red Brigade. Τι θα σώσει τον κόσμο από το Stalinverse; Δεν έχω ιδέα και αυτή η αγωνία είναι που κάνει ενδιαφέρον το προτελευταίο επεισόδιο του mini series. Αν και υπάρχει ο φόβος της αμερικανιάς-πατάτας (π.χ. ο Ninjak να σηκωθεί και με την ύστατη ρανίδα δύναμής του, να katanιάσει τον θεό Kazmir), ελπίζουμε όχι και οι ενδείξεις – βλέπε εξώφυλλο #4 – δείχνουν κάτι άλλο.

Σε κάθε περίπτωση, σε λίγες εβδομάδες θα το ξέρουμε…