Το Σύννεφο Από Τις Εκδόσεις Webcomics

Πρώτη κυκλοφορία στο Comicdom Con Athens 2017

Οι εκδόσεις Webcomics σε συνεργασία με την Boom! Studios και την Archaia φέρνουν στο ελληνικό κοινό το Τhe Cloud των Κώστα Ζαχόπουλου και Vincenzo Balzano. Μάθετε λεπτομέρειες στο Δελτίο Τύπου της εκδοτικής.

ΤΟ ΣΥΝΝΕΦΟ

Σενάριο: Κ.Ι. Ζαχόπουλος
Σχέδιο: Vincenzo Balzano
Είδος: Φαντασία
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 7 Απριλίου 2017
πρώτη παρουσίαση στο Comicdom Con Athens 2017*
Μέγεθος: 15,7 Χ 24 εκατοστά, 144 Έγχρωμες Σελίδες
ISBN: 978-618-83025-1-8

Οι εκδόσεις Webcomics σε συνεργασία με την Boom! Studios και την Archaia φέρνουν στο ελληνικό κοινό το Τhe Cloud των Κώστα Ζαχόπουλου και Vincenzo Balzano.

«ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΥΧΗ;» Αυτή είναι η ερώτηση που πρέπει να απαντήσει μόνο του το αγόρι, ενώ ο ίδιος και ο πιστός ιπτάμενος λύκος του, ξεκινούν ένα μεγάλο ταξίδι για να βρουν τον πατέρα του αγοριού και να του επιστρέψουν την ευχή που του κλάπηκε. Το Σύννεφο είναι ένα όμορφο, και ανά στιγμές, συγκινητικό οδοιπορικό ενός απρόθυμου ήρωα που αναγκάζεται να ξεπεράσει έναν συρφετό από πολύχρωμους χαρακτήρες: μια νεαρή κλέφτρα, αλλόκοτα πλάσματα από το Μεγάλο Πριν και τον Τρελό Βασιλιά. Είναι μια περιπέτεια εσωτερικής αναζήτησης, όπου το αγόρι θα μάθει ότι δεν πρέπει ή δεν γίνεται να πραγματοποιούνται όλες οι ευχές.

Το Σύννεφο είναι μια καταιγιστική περιπέτεια, γεμάτη με απροσδόκητους συμμάχους και εχθρούς, που εξετάζει με υπέροχο τρόπο θέματα δύναμης, γενναιότητας, αγάπης και απώλειας.

Δείτε ένα 16σέλιδο preview

«Αυτή η καταιγιστική εναλλαγή αναφορών, εικόνων, χρωμάτων, σχημάτων, περίεργων πλασμάτων και παράξενων ανθρώπων σε συνδυασμό με το σφιχτό και σαφές σενάριο καθιστούν Το Σύννεφο μια ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα και γοητευτική φανταστική περιπέτεια που αντλεί στοιχεία από τις παραδόσεις του είδους με τρόπο ευφυή και τα ενσωματώνει με σεβασμό σε μια νέα πρωτότυπη αφήγηση. […] Και επιπλέον, η σχεδιαστική δεξιοτεχνία του Balzano είναι αρκετή για να σε καθηλώσει και να σε “υποχρεώσει” απλώς να κοιτάς και να ξανακοιτάς τις υπέροχες εικόνες του».
– Γιάννης Κουκουλάς (Εφ.Συν.)

*Οι δημιουργοί του κόμικ Κ.Ι. Ζαχόπουλος και Vincenzo Balzano θα βρίσκονται στην Αθήνα για το Comicdom Con 2017 και θα υπογράφουν έργα τους στον πάγκο των εκδόσεων Webcomics.