Comicdom Con Athens 2017

Tα sketch events του φετινού φεστιβάλ!

Διατηρώντας ζωντανή την παράδοση των events που θέλουν τους καλλιτέχνες να σχεδιάζουν μπροστά στο κοινό, το Comicdom Con Athens 2017 περιλαμβάνει όχι ένα, αλλά δύο sketch events στο πρόγραμμά του!

Sketch Event: Και Oι Ήρωες Παραγγέλνουν Από Το e-Food!
Σάββατο 8/4, 17:30 – 19:00
Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος, Auditorium

Οκτώ ταλαντούχοι καλλιτέχνες σχεδιάζουν ζωντανά γνωστούς ήρωες, να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους φαγητά, τα οποία, φυσικά, παράγγειλαν από το e-Food.

Οι Κορίννα Μέι Βεροπούλου, Νίκος Γραμμενόπουλος, Βασίλης Δημόπουλος, Κωνσταντίνος Μοσχονάς, Γιώργος Μουνδρούκας, Δήμητρα Νικολαϊδη, Δημήτριος Πανταζής και Σιαδώρα Παπαθεοδώρου, σε μικρά σπινταριστά σκίτσα, μας δίνουν ο καθένας τη δική του εκδοχή της “αναμέτρησης των ηρώων με το φαγητό”!

Όχι, δεν θα είναι τόσο εύκολο σαν τον Οβελίξ και το αγριογούρουνα!

Παρουσίαση: Μέλανδρος Γκανάς

Το event πραγματοποιείται σε συνεργασία με το e-FOOD

 

Jack Kirby Centennial Sketch Event
Κυριακή 9/4, 18:30 – 20:30
Ελληνοαμερικανική Ένωση, Θέατρο

Ήταν, είναι και θα είναι για πάντα, ο “Βασιλιάς των Comics”! Το Comicdom Con Athens 2017 συμμετέχει στους εορτασμούς των 100 χρόνων από τη γέννηση του Jack Kirby και αφιερώνει το φετινό Sketch Event στον θρυλικό δημιουργό. Έντεκα καταξιωμένοι Έλληνες και ξένοι σχεδιαστές, θα δημιουργήσουν, ζωντανά μπροστά σας, τη δική τους εκδοχή αγαπημένων εξωφύλλων, επιλεγμένων από την τεράστια καριέρα του “Βασιλιά”.

Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ! Όλοι οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να αγοράσουν λαχνούς και να κερδίσουν, μετά από κλήρωση, τα έντεκα μοναδικά αυτά έργα για τη συλλογή τους.

Συμμετέχουν: Kate Niemczyk, Kai Pfeiffer, Mariano Saura, Benoît Sokal, Έλενα Γώγου, Μιχάλης Διαλυνάς, Δανάη Κηλαηδόνη (DaNi), Γιώργος Κομιώτης, Ηλίας Κυριαζής, Γιάννης Ρουμπούλιας, Γαβριήλ Τομπαλίδης

Παρουσίσαση: Γιώργος Ξύδης