Comicdom Con Athens 2017

Παιχνίδια γνώσεων στο φετινό Con!

Για πρώτη φορά, διοργανώνεται στο Comicdom Con Athens 2017 μια σειρά παιχνιδιών γνώσεων πάνω στα comics! Μελετήστε τον Jack Kirby, τη Wonder Woman και τα comics γενικότερα και κερδίστε δώρα!

Event – Kirby Or… Not Kirby? Απαντήστε Kαι Kερδίστε!
Σάββατο 8/4, 17:30 – 18:30
Ελληνοαμερικανική Ένωση, Seminar Room 6ος

Γιορτάζοντας τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Jack “The King” Kirby, στρέφουμε το βλέμμα μας στους δεκάδες χαρακτήρες που έχει δημιουργήσει ή συνδημιουργήσει και σας ρωτάμε: Kirby Or… Not Kirby?

Πάρτε μέρος σε ένα session ερωτήσεων και βρείτε αν ο κάθε χαρακτήρας είναι δημιουργία του Jack Kirby ή όχι. Αυτό που θα έχετε να κάνετε είναι να απαντήσετε σωστά για κάθε χαρακτήρα, να βγάλετε έξω όλους τους αντιπάλους σας και να κατακτήσετε τη νίκη, η οποία θα σας ανταμείψει με ένα “Kirbyικό” δώρο, προσφορά της Athens Comics Library!

Παρουσίαση: Θωμάς Παπαδημητρόπουλος & Δημήτρης Σακαρίδης

 

Event – Trivia Game: Πόσο Comic Nerd Είστε Τελικά;
Κυριακή, 9/4, 15:00 – 16:00
Ελληνοαμερικανική Ένωση, Seminar Room 6ος

Σε ποιό τεύχος πρωτοεμφανίστηκε o Bat-Mite; Πότε γεννήθηκε ο Stan Lee; Από ποιόν πλανήτη είναι ο Chameleon Boy; Πόσες φορές έχει συναντηθεί ο Spider-Man με τον Doctor Octopus; Ποιό ήταν το πρώτο τεύχος που σχεδίασε ο Frank Miller;

Αν ερωτήσεις όπως οι παραπάνω σας φαίνονται παιχνιδάκι και θέλετε να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας κόντρα στους “ομοίους σας”, ελάτε να παίξετε, να διασκεδάσετε και να κερδίσετε πλούσια δώρα!

Παρουσίαση: Δημήτρης Σακαρίδης

 

Event – Wonder Woman Trivia
Κυριακή 9/4, 17:00 – 18:00
Ελληνοαμερικανική Ένωση, Θέατρο

To Comicdom Con Athens και η Tanweer σας καλούν στο πιο διασκεδαστικό παιχνίδι γνώσεων για την αγαπημένη σας ηρωίδα, με αφορμή την έξοδο της ταινίας WONDER WOMAN στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 8 Ιουνίου.

Μαζέψτε τους φίλους σας, φτιάξτε ομάδες τριών ατόμων, μελετήστε τα πάντα για την Αμαζόνα και ελάτε να διαγωνιστείτε σε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι μπροστά σε ζωντανό κοινό!

Οι νικητές θα κερδίσουν δώρα από την Tanweer!

Παρουσίαση: Βασιλεία Βαξεβάνη