Έκλεισε Το ComicsAlliance.com

Ένα από τα πιο γνωστά ενημερωτικά sites για την 9η Τέχνη

Η πρώτη Απριλίου έμελλε να μην είναι τόσο αστεία για τους συντελεστές του ComicsAlliance.com, καθώς η ιδιοκτήτρια εταιρεία του ιστότοπου, Townsquare Media, έθεσε το site σε αόριστο “πάγωμα” και η συντακτική ομάδα διαλύθηκε.

To ComicsAlliance ξεκίνησε πριν δέκα χρόνια, ως μέρος ιστοχώρων της AOL, με αρχισυντάκτες τους John Anderson και Chris Dooley και κριτικές με συντάκτες όπως οι David Brothers, Andy Khouri, Caleb Goellner και Chris Sims. Το 2009, έγινε αρχισυντάκτης η Laura Hudson, η οποία αποχώρησε από το site το 2012, αφήνοντας ως διάδοχο τον Joe Hughes της Vertigo. Τον Απρίλιο του 2013, η θυγατρική AOL Music χρεοκόπησε, με αποτέλεσμα να κλείσει προσωρινά το site, μέχρι τον Ιούνιο, οπότε και η AOL πούλησε τα AOL Music blogs της και το ComicsAlliance στην Townsquare Media.

Τα τελευταία χρόνια, είχε ταχθεί ενεργά με το μέρος των SJW, ενώ το 2015, το site έλαβε το βραβείο Eisner στην κατηγορία Best Comics Periodical/Journalism.

Η ανακοίνωση έγινε από τον αρχισυντάκτη Andrew Wheeler, μέσω twitter, ενώ ακολούθησε αποχαιρετιστήριο άρθρο του συντακτικού team, σχετικά με την αγάπη τους για τα comics.