Live Action News

Τα νέα δεν σταματάνε ποτέ

Η βιομηχανία των live-action adaptation δεν λέει να σταματήσει τα νέα, που ρέουν άφθονα! Ας δούμε τα πιο σημαντικά.

Ξεκινάει η παραγωγή του πιλοτικού επεισοδίου της τηλεοπτικής σειράς BLACK LIGHTNING, με τον ομώνυμο χαρακτήρα της DC (και πρώτο και δόθηκε στη δημοσιότητα promo poster με τον πρωταγωνιστή Cress Williams φορώντας την στολή του Black Lightning. Το αποτέλεσμα δείχνει πολλά υποσχόμενα, αναμένουμε το τελικό αποτέλεσμα του πιλότου. Να υπενθυμίσουμε πως ο χαρακτήρας είναι ένας από τους πρώτους βασικούς Αφροαμερικάνους υπερήρωες της DC και έκανε την πρώτη του εμφάνιση το 1977, δια χειρός Tony Isabella και Trevor Von Eeden.

Παραμένοντας στη DC, ανακοινώθηκε στο variety.com πως θα γυριστεί ταινία με πρωταγωνίστρια την Barbara Gordon ως Batgirl και παραγωγό, σεναριογράφο αλλά και σκηνοθέτη αυτής, τον Joss Whedon (THE AVENGERS, BUFFY THE VAMPIRE SLAYER, FIREFLY)! Σύμφωνα με αναφορές, θα βασίζεται σεναριακά στις σκοτεινές ιστορίες του NEW 52, που είχε γράψει η Gail Simone. H Barbara Gordon ως Batgirl είχε κάνει την πρώτη της εμφάνιση τον Ιανουάριο του 1967, στο DETECTIVE COMICS #359, δια χειρός Gardner Fox και Carmine Infantino. Όσον αφορά τις live-action, αλλά αποτυχημένες, ενσαρκώσεις της στη μικρή και μεγάλη οθόνη, στην cult σειρά του ’60 την είχε υποδυθεί η Yvonne Craig, καθώς και σε πιλοτικό επεισόδιο της ομώνυμης ακυρωμένης σειράς, ενώ το 1997 στο BATMAN & ROBIN, η Alicia Silverstone.

Η κινηματογραφική μεταφορά του ARCHER & ARMSTRONG της Valiant Entertainment βρήκε επιτέλους σκηνοθέτη και σεναριογράφο. Σύμφωνα με το TheHollywoodReporter.com ο Ruben Fleischer (ZOMBIELAND) επρόκειτο να σκηνοθετήσει, ενώ ο Terry Rossio να γράψει το σενάριο.

Τέλος, κυκλοφόρησε νέο και ακόμα πιο εντυπωσιακό trailer του VALERIAN AND THE CITY OF A THOUSAND PLANETS. Απολαύστε το!