Comicdom Con Athens 2017

Ένας Αιώνας Will Eisner: Κυνήγι Θησαυρού 2017

Για πρώτη φορά στο Comicdom Con Athens, φέτος διοργανώνεται ένα Κυνήγι Θησαυρού, σε συνεργασία με τη CU, το οποίο είναι αφιερωμένο στον θρυλικό Will Eisner και σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε πλούσια δώρα!

Ένας Αιώνας Will Eisner: Κυνήγι Θησαυρού 2017

Το 2017 γιορτάζουμε ένα αιώνα από τη γέννηση του Will Eisner, μιας από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της 9ης Τέχνης. Στο πλαίσιο των εορτασμών, το Comicdom Con Athens 2017 και το CU διοργανώνουν ένα Κυνήγι Θησαυρού, μοιράζοντας πλούσια δώρα στους επισκέπτες της γιορτής των comics!

Αναζητήστε τις κάρτες με τις φωτογραφίες και τα quotes του Will Eisner, οι οποίες θα βρίσκονται κρυμμένες στους χώρους του Comicdom Con Athens 2017 (Ελληνοαμερικανική Ένωση, Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος), στις 7-9 Απριλίου, παραδώστε τις στο CU Corner στην Ελληνοαμερικανική Ένωση και κερδίστε ένα από τα παρακάτω δώρα:

• Παραδώστε 1 κάρτα και κερδίστε 2GB data για τον CU αριθμό σας*!

• Παραδώστε 4 κάρτες και κερδίστε 1 τεύχος “Will Eisner’s The Spirit” (Dynamite Entertainment)!

• Παραδώστε 8 κάρτες και κερδίστε 1 graphic novel “Minor Miracles” του Will Eisner (W.W. Norton & Company)!

• Παραδώστε 10 κάρτες και κερδίστε 10GB data για τον CU αριθμό σας*!

• Παραδώστε 15 κάρτες και κερδίστε 20GB data για τον CU αριθμό σας*!

*Αποκλειστικά για συνδρομητές Vodafone CU

Όροι συμμετοχής:

– Η διάρκεια του διαγωνισμού (“Κυνήγι Θησαυρού”) ορίζεται από την 7/04/2017 και ώρα 11:00 π.μ. ως και την 09/04/2017 και ώρα 20:00 μ.μ..

– Από τον διαγωνισμό εξαιρούνται οι υπάλληλοι των εταιρειών του ομίλου VODAFONE, καθώς και οι συγγενείς τους α’ και β’ βαθμού και οι σύζυγοί τους.

– Κάθε παίχτης έχει δικαίωμα μίας και μοναδικής συμμετοχής στο Κυνήγι Θησαυρού 2017. Βρίσκοντας μία ή περισσότερες από τις κρυμμένες κάρτες, θα μπορεί είτε να τις “εξαργυρώσει”, κερδίζοντας το δώρο που αντιστοιχεί και εξαντλώντας έτσι τις συμμετοχές του, είτε να τις κρατήσει και να συνεχίσει την αναζήτηση για περισσότερες κάρτες, διεκδικώντας δώρα μεγαλύτερης αξίας. Για παράδειγμα, κάποιος παίχτης ΔΕΝ μπορεί να παραδώσει 5 κάρτες και να κερδίσει ένα τεύχος Will Eisner’s The Spirit και 2GB data για τον CU αριθμό του.

– Κάθε παίχτης έχει την δυνατότητα να κρατήσει τις κάρτες που έχει συλλέξει σε μία ημέρα (για παράδειγμα, την Παρασκευή 7 Απριλίου) και να συνεχίσει το Κυνήγι Θησαυρού την επομένη (για παράδειγμα, το Σάββατο 8 Απριλίου), ώστε να διεκδικήσει δώρα μεγαλύτερης αξίας.

– Οι παίχτες που βρίσκουν τις κάρτες θα πρέπει να παραδίδουν τον ακριβή αριθμό καρτών που αντιστοιχεί σε κάποιο δώρο στο CU Corner, στην είσοδο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, κατά τη διάρκεια του τριημέρου. Οι κάρτες δεν ανταλλάσσονται ούτε μπορούν να “εξαργυρωθούν” μετά την επίσημη λήξη του διαγωνισμού, την Κυριακή 9 Απριλίου, στις 20:00.

– Τα δώρα που αφορούν σε data μπορούν να κερδίσουν μόνο συνδρομητές Vodafone CU.

– Tα τεύχη “Will Eisner’s The Spirit” έχουν τυχαία αρίθμηση και δεν εγγυάται η εξασφάλιση συγκεκριμένου τεύχους (για παράδειγμα, “Will Eisner’s The Spirit #1”).

– Για την “εξαργύρωση” των καρτών που εξασφαλίζουν data απαιτείται η συμπλήρωση των στοιχείων επικοινωνίας του νικητή (ονοματεπώνυμο & CU αριθμός). Για την “εξαργύρωση” των καρτών που εξασφαλίζουν άλλα δώρα απαιτείται η συμπλήρωση των στοιχείων επικοινωνίας του νικητή (ονοματεπώνυμο & αριθμός τηλεφώνου).

– Ο αριθμός των κρυμμένων καρτών θα ανανεώνεται καθημερινά, ώστε όλοι οι επισκέπτες του τριημέρου να έχουν ίσες ευκαιρίες νίκης.

– Η περίοδος κατανάλωσης των δώρων (data) ορίζεται στις 30 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα πίστωσης στον CU αριθμό.