Tales From The Strips Vol. 4

Μια αυτοέκδοση σκέτο οφθαλμόλουτρο!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Tales From The Strips Vol. 4

Writer/ArtistDaniPublisherΑυτοέκδοση

Θα πρέπει να παραδεχτώ ότι, μέχρι πριν από μερικές βδομάδες, αγνοούσα τη δουλειά της Δανάης Κηλαηδόνη, γνωστής και ως DaNi. Όμως, η πανέμορφη αφίσα που ετοίμασε για το φετινό Comicdom Con Athens, μου κίνησε το ενδιαφέρον και φρόντισα, κατά την επίσκεψή μου στο Con, να καλύψω το χαμένο έδαφος, παίρνοντας τα τέσσερα τεύχη της αυτοέκδοσής της, που τιτλοφορείται TALES FROM THE STRIPS.

Το τέταρτο και τελευταίο τεύχος έχει ότι χρειάζεται για να μεγαλώσει σωστά ένα παιδί. Παγωτό, μπουνίδια σε ναζί (που είναι και της μόδας), πιστολίδι, ναρκωτικά, τέρατα και πολλές strippers! Η ιστορία του Cool Zombie και της Daphne, ολοκληρώνεται σε αυτό το τεύχος, με αρκετό χιούμορ (κυρίως στα άρθρα που παρεμβάλλονται μέσα στην κεντρική ιστορία), δράση και μια ανατρεπτική εξέλιξη!

Αλλά το καλύτερο στοιχείο αυτό του τεύχους, όπως και των προηγούμενων, είναι η εικονογράφηση της DaNi. Αξίζει κανείς να πάρει το τεύχος μόνο και μόνο για το λεπτομερές και καθαρό σχέδιο, με τα έντονα μελάνια και τις πανέμορφες γυναίκες.

Τον τελευταίο καιρό, δουλειές της DaNi εμφανίζονται στο 2000AD και σε εκδόσεις της IDW, και βλέποντας την εικονογράφησή της, μου δημιουργήθηκε η απορία πώς και δεν ξεκίνησε να δουλεύει για εκδοτικές του εξωτερικού νωρίτερα! Θα περιμένω την επόμενη δουλειά της, και εσείς, μέχρι τότε, μπορείτε να την απολαύσετε στο TALES FROM THE STRIPS, μια αυτοέκδοση χάρμα οφθαλμών!