Marvel Cinematic News

Πολλές ημερομηνίες κυκλοφορίας!

Την εβδομάδα που πέρασε, η 20th Century Fox και τα Marvel Studios ανακοίνωσαν τις ημερομηνίες που θα κυκλοφορήσουν στις σκοτεινές αίθουσες αρκετές πολυαναμενόμενες ταινίες.

Η Fox ανακοίνωσε ότι το NEW MUTANTS θα βγει στις 13 Απριλίου 2018, θα ακολουθήσει το sequel του DEADPOOL στις 1 Ιουνίου, ενώ το X-MEN: DARK PHOENIX θα βγει στις 2 Νοεμβρίου. Όσον αφορά το MCU, το CAPTAIN MARVEL θα βγει στις 8 Μαρτίου 2019.

Σύμφωνα με το HollywoodReporter.com, ο επικεφαλής των Marvel Studios, Kevin Feige, δήλωσε πως ο νέος Spider-Man θα εμφανιστεί μονάχα στα SPIDER-MAN: HOMECOMING, AVENGERS: INFINITY WAR και AVENGERS 4, ενώ η Marvel δεν εμπλέκεται στις spin-off ταινίες που θα βγάλει η Sony, με τον Venom και τις Black Cat και Silver Sable. Επίσης, δεν υπάρχει πλάνο να γυριστεί κάποια ταινία του MCU R-rated, ενώ το χιούμορ θα παραμείνει βασικό στοιχείο των ταινιών της Marvel Studios. Πρόσθεσε επίσης, ότι το MCU θα αλλάξει ριζικά και ανεπιστρεπτί μετά το Μάιο του 2019, μια δεκαετία μετά την έναρξή του, με την πρώτη ταινία του IRON-MAN. Δε γνωρίζει καν αν θα υπάρξει ονομαστικά “Phase 4”.

Τέλος, ο James Gunn ανακοίνωσε πως θα υπάρξει και τρίτη ταινία GUARDIANS OF THE GALAXY, για την οποία θα επιτελέσει χρέη σκηνοθέτη και σεναριογράφου. Θα διαδραματίζεται μετά τα γεγονότα του AVENGERS: INFINITY WAR και, όπως χαρακτηριστικά γράφει ο ίδιος στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:

It will conclude the story of this iteration of the Guardians of the Galaxy, and help catapult both old and new Marvel characters into the next ten years and beyond.