Μια Πρώτη Γεύση Από Το Dark Nights: Metal

Ο Greg Capullo μας δείχνει ένα πρώτο artwork

Η συνεργασία του Greg Capullo με τον Scott Snyder άφησε σε όλους τους comics lovers μια γλυκιά γεύση. Μας χάρισαν μερικά από τα καλύτερα storylines που έχουν γραφτεί ποτέ για τον Batman και όλοι κλάψαμε με μαύρο δάκρυ, όταν ανακοίνωσαν πως η σειρά που έκαναν μαζί θα τελείωνε.

Να, όμως, που όχι και τόσο πολύ καιρό αργότερα και οι δυο τους επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος. Όπως έχει πει πολλάκις ο Snyder, το DARK NIGHTS: METAL είναι ένα project που ετοίμαζαν πολύ καιρό. Για την ακρίβεια, ό,τι έκαναν μέχρι τώρα με τον Σκοτεινό Ιππότη οδηγούσε σε αυτό. Αυτή η δήλωση φυσικά και ανέβασε το hype στα ύψη, παράλληλα και με την επίσημη ανακοίνωση πως η σειρά θα ξεκινήσει μέσα στον Αύγουστο.

Τώρα ο Greg Capullo αποφάσισε να μας κάνει ακόμη πιο ανυπόμονους, δημοσιεύοντας στο προφίλ του στο Twitter ένα πρώτο artwork της σειράς. Φυσικά και η εικόνα είναι απλά ένα πρώτο draft από την δουλειά που θα κάνει ο Capullo στην σειρά, αλλά και μόνο που παίρνουμε μια πρώτη γεύση και που βλέπουμε πως το project βρίσκεται σε εξέλιξη και προχωρά είναι κάτι πολύ θετικό και ευπρόσδεκτο. Ανυπομονούμε για περισσότερες τέτοιες δημοσιεύσεις από τους δημιουργούς, καθώς ο Αύγουστος δε μπορεί να έρθει γρηγορότερα.