The Flash #21

Κρατά κρυμμένα τα χαρτιά του
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

The Flash #21

WriterJoshua WilliamsonArtistHoward PorterPublisherDC Comics

Καθώς η μυστηριώδης smiley-face κονκάρδα κάνει όλο και πιο αισθητή την παρουσία της και η στιγμή που θα μας κάνει ή να μείνουμε με το στόμα ανοιχτό ή να χτυπάμε τα κεφάλια μας στον τοίχο πλησιάζει, ο Bruce Wayne και ο Barry Allen ενώνουν τις δυνάμεις τους για να βγάλουν μια άκρη απ’ όλη αυτή την υπόθεση.

Η DC προσπάθησε να μας πείσει ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό που οι χαρακτήρες που επιστρατεύονται για να λύσουν αυτό το μυστήριο είναι “οι δύο καλύτεροι ντετέκτιβ του κόσμου”, παρόλο που, μέχρι στιγμής, ο Batman και ο Flash έχουν απλά παίξει ξύλο με τον Reverse Flash και έχουν κάνει γερή αερόβια γυμναστική, τρέχοντας μαζί στο Cosmic Treadmill· τίποτα από τα δύο δεν είναι λόγος για να μην διαβάσει κανείς το συγκεκριμένο event, αλλά, όπως και να το κάνουμε, δεν είναι και ό,τι πιο “ντετεκτιβικό” μπορούν να κάνουν δυο χαρακτήρες υπερηρωικού comic.

Μέχρι στιγμής, πάντως, το “Τhe Button” είναι μια αρκετά καλογραμμένη ιστορία, με άρωμα… CRISIS, που προχωρά αργά, με τους δημιουργούς να κρατάνε καλά κρυμμένα τα χαρτιά τους. Μένει να σταυρώσουμε να δάχτυλά μας και να ευχηθούμε, όταν το “nuclear clock” του Doctor Manhattan χτυπήσει δώδεκα και η περιβόητη στιγμή των WATCHMEN φτάσει, οι ιθύνοντες του event να μην τα θαλασσώσουν.