Suicide Squad #16

O Luthor κλέβει την παράσταση!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Suicide Squad #16

WriterRob WilliamsArtistsSandu Florea, Tony S. DanielPublisherDC Comics

Το SUICIDE SQUAD #16 μας παρουσιάζει δύο αναμετρήσεις: μία μεταξύ της ομώνυμης ομάδας και των υποτακτικών του Lex Luthor και μία μεταξύ της Amanda Waller και του ίδιου του Luthor — μόνο που η πρώτη είναι μάχη σώμα με σώμα, ενώ η δεύτερη είναι μια μάχη στην οποία δεν θα κερδίσει ο δυνατότερος, αλλά ο πιο ευφυής.

Το τεύχος ήταν αξιοπρεπές. Η πλοκή δεν ήταν ιδιαίτερα καθηλωτική, αλλά οι έξυπνοι διάλογοι μεταξύ των χαρακτήρων ανεβάζουν πολύ το επίπεδο. Όλοι οι κεντρικοί πρωταγωνιστές ήταν ενδιαφέροντες (με τον Luthor να κλέβει την παράσταση), τα μέλη της Suicide Squad είχαν καλή χημεία μεταξύ τους και το χιούμορ ήταν εύστοχο και αβίαστο. Την έξυπνη αφήγηση του Rob Williams συνόδευε άρτια και το ωραίο και λεπτομερές σχέδιο, κάνοντας το τεύχος μια ευχάριστη αναγνωστική εμπειρία — παρόλο που το γενικό concept ήταν χιλιοειπωμένο.

Με λίγα λόγια, το SUICIDE SQUAD#16 είναι ένα ενδιαφέρον τεύχος, το οποίο αξίζει το χρόνο σας. Σίγουρα δεν είναι κάτι το αριστουργηματικό, αλλά είναι ό,τι πρέπει για να περάσετε ευχάριστα το απόγευμά σας.