Riverdale S01E12

Anatomy of a Murder
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Riverdale

Season/EpisodeS01E12 WriterMichael Grassi DirectorRob Seidenglanz CastK.J. Apa, Lili Reinhart, Camila Mendes, Cole Sprouse, Madelaine Petsch, Marisol Nichols, Luke Perry NetworkThe CW

Φαινόταν. Δε μπορείς να πεις ότι δε φαινόταν. Η σειρά-έκπληξη της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς είχε κάνει μια μικρή κοιλιά στα τελευταία δύο-τρία επεισόδια (σε σχέση, πάντα, με το εντυπωσιακό ξεκίνημά της), όμως, ήταν σαν να σου έλεγε, “χαλάρωσε λίγο, για να αντέξεις το φινάλε”. Παρ’ όλα αυτά, δύσκολα θα είστε προετοιμασμένοι για αυτό που θα ακολουθήσει.

Το προτελευταίο φετινό επεισόδιο του RIVERDALE ήταν πιθανότατα και το καλύτερο! Ο δολοφόνος του Jason Blossom αποκαλύπτεται με σοκαριστικό τρόπο, ενώ το μεγάλο μυστικό πίσω από την αιώνια διαμάχη των οικογενειών Cooper και Blossom έρχεται στο φως. Φυσικά, δεν πρόκειται να σας το χαλάσω. Απλά ετοιμαστείτε για ένα επεισόδιο με καταιγιστικό ρυθμό, που δε σας αφήσει να πάρετε ούτε μια ανάσα.

Όλα αυτά, βέβαια, μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο δεν πάει για το φετινό φινάλε της σειράς, όπου αναμένεται να γίνει ο κακός χαμός και να στηθεί το σκηνικό για τη δεύτερη σεζόν. Υπομονή μία εβδομάδα!