The Flash S03E20

I Know Who You Are
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

The Flash

Season/EpisodeS03E20 WritersGreg Berlanti, Andrew Kreisberg, Bronwen Clark, Josh Gilbert DirectorHanelle Culpepper CastGrant Gustin, Danielle Panabaker, Carlos Valdes, Tom Cavanagh, Candice Patton, Jesse L. Martin, Tom Felton, Keiynan Lonsdale Network

Όσο πλησιάζει η ημερομηνία του θανάτου της Iris, η κατάσταση για τον Flash και την ομάδα του γίνεται όλο και πιο δραματική. Πιο πρόσφατο χτύπημα η αλλαγή στρατοπέδου της Caitlyn (πλέον Killer Frost), η οποία πήγε με το μέρος του Savitar. Ωστόσο, το ταξίδι του Barry στο 2024 του έδωσε πολύτιμες πληροφορίες για το πώς να κερδίσουν τον θεό της ταχύτητας.

Αλλά το επεισόδιο αυτό δεν είναι σημαντικό μόνο λόγω της έντονης παρουσίας της Killer Frost ή της εισαγωγής της Tracy Brand. Είναι το επεισόδιο που – επιτέλους – μαθαίνουμε ποιος κρύβεται μέσα στην στολή του Savitar. Υπήρχαν θεωρίες για κάθε λογής χαρακτήρα, αλλά όλες οι ενδείξεις έδειχναν αυτό που τελικά είδαμε στις οθόνες μας. Σχετικά αναμενόμενη αποκάλυψη, αλλά με τεράστιες προοπτικές για το μέλλον της σειράς και του πρωταγωνιστή.

Το πρόβλημα με το επεισόδιο, το οποίο αποτελεί και πρόβλημα του μεγαλύτερου μέρους της 3ης σεζόν είναι το γεγονός ότι είμαστε σε κρίσιμη καμπή της πλοκής και μας βομβαρδίζει με relationship drama. Είναι κουραστικό πλέον, ακόμα και για τα δεδομένα του CW που είναι συνώνυμο με τέτοιου είδους δράμα. Ωστόσο, η σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ HR και Tracy δίνει μια ευκαιρία και στους δύο να εξερευνηθούν ως χαρακτήρες. Ειδικότερα στην περίπτωση του HR, πρέπει κάπως να δικαιολογηθεί η παρουσία του στην ομάδα, δεδομένου ότι έχει προσφέρει ελάχιστα και οι παραγωγοί ξεμένουν από ιδέες για το πώς να διατηρήσουν τον υπερταλαντούχο Tom Cavanagh στο cast (απλά κρατήστε τον ως Harry από Earth-2).