Clean Room #18

Κοντά στο τέλος
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Clean Room #18

WriterGail SimoneArtistWalter GeovaniPublisherImage Comics

Δεν ξέρω αν είναι το τέλος, αλλά σίγουρα είμαστε κοντά. Εκτός, βέβαια, αν πεταχτεί από το πουθενά κάτι ακόμα που θα πρέπει να αντιμετωπίσει η Astrid.

Στα τωρινά γεγονότα, βέβαια. Η Killian και η Chloe διασώζονται από μία πολύ θυμωμένη Astrid Mueller. Ο τύπος νόμιζε πως μπορούσε να την υποτάξει και να “κερδίσει” με αυτόν τον τρόπο την αρχηγό της πιο μεγάλης αίρεσης. Εξοργισμένη, λοιπόν, όχι μόνο τον αποδυναμώνει, αλλά τον αφήνει να ζει παρέα με τον Θάνατο.

Στη συνέχεια, ο λόγος που έχει εξοργιστεί η Astrid είναι πως άνοιξαν οι πύλες της κολάσεως και κάποιος κάλεσε αυτές τις οντότητες να “φάνε” το ανθρώπινο είδος. Ο μόνος τρόπος είναι να εξορκίσουν το δαιμονόπαιδο και ανιψάκι της Mueller. Το καλό είναι πως δεν είναι μόνες τους αυτές οι τρεις σε αυτό το δύσκολο έργο. Τα άτομα που γνώρισαν, καθώς αυτό το επικίνδυνο παιχνίδι μεταξύ ανθρώπων και υπερφυσικών δαιμόνων εξελισσόταν, βρίσκονται στο πλάι τους. Και ετοιμοπόλεμοι!

Καθώς το κτίριο καίγεται και η θεία δίκη έρχεται, όλα φαίνονται πως επιτέλους τελείωσαν. Ήρθε η ώρα να ξεκουραστούν. Χωρίς, βέβαια, ο απλός κόσμος να μάθει τίποτα από όλα αυτά.Mιας και το ανθρώπινο είδος δε μπορεί εύκολα να δεχτεί την ωμή και σκληρή αλήθεια. Κρίμα, την είχα συμπαθήσει την Astrid!