X-O Manowar #2

Πιάνει τον υψηλό πήχη του πρώτου τεύχους
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

X-O Manowar #2

WriterMatt KindtArtistTomas GiorelloPublisherValiant

Όταν μια νέα σειρά κάνει τόσο δυνατό ξεκίνημα, όπως το πρώτο τεύχος του νέου volume της σειράς X-O MANOWAR, υπάρχει πάντα η αγωνία αν η συνέχεια θα είναι εξίσου καλή.

Έχοντας δει στο προηγούμενο τεύχος πώς ο Aric βρέθηκε μπλεγμένος πάρα τη θέλησή του στον πόλεμο ανάμεσα στους Αζουριανούς και τους Κάδμιους, ο (γενειοφόρος πλέον) Βησιγότθος ανταμείβεται για τα κατορθώματά του στο πεδίο της μάχης, με την ανάθεση μιας ακόμα πιο δύσκολης και επικίνδυνης αποστολής.

Ο Matt Kindt παραδίδει ακόμα ένα πολύ καλό τεύχος, με σφιχτή πλοκή, ενδιαφέροντες χαρακτήρες, ιδανικές εναλλαγές ανάμεσα σε ηρεμία και δράση και ένα ενδιαφέρον cliffhanger, που υπόσχεται ότι η συνέχεια θα είναι εξίσου συναρπαστική!

Αλλά αυτό που κάνει το X-O MANOWAR #2 εξαιρετικό είναι το σχέδιο του Tomas Giorello, με το κάθε panel να είναι ένα μικρό αριστούργημα, είτε αυτό απεικονίζει τον Aric να μιλά με την πανοπλία του είτε έχει μια σκηνή μάχης με καμιά ντουζίνα χαρακτήρες. Τελειώνοντας το τεύχος, αξίζει να το ξαναδιαβάσετε αμέσως, μόνο και μόνο για να χαζεύετε την υπέροχη εικονογράφηση!

Με την κυκλοφορία του δεύτερου τεύχους φαίνεται ότι το καινούργιο X-O MANOWAR έχει όλα τα φόντα για να είναι μια από της καλύτερες σειρές των τελευταίων ετών. Αξίζει να του δώσετε μια ευκαιρία για το υπέροχο σχέδιο του και κατά πάσα πιθανότητα θα σας κερδίσει με τη συναρπαστική ιστορία του!