Έφτασε Το Trailer Για Το Black Lightning

Με περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση

Μετά την επίσημη ανακοίνωση της νέας σειράς BLACK LIGHTNING από το CW, το τηλεοπτικό δίκτυο δημοσίευσε σήμερα το πρώτο trailer. Το τρίλεπτο video μας βάζει γρήγορα στο ζουμί της υπόθεσης, δείχνοντας όλα όσα χρειάζεται να ξέρουν fans και μη, ενώ παράλληλα δε λυπάται και τη δράση.

Η σειρά επικεντρώνεται γύρω από τον Jefferson Pierce, έναν πρώην υπερήρωα, νυν διευθυντή σχολείου, ευτυχισμένο πατέρα δύο κοριτσιών και πρότυπο για την πόλη της Νέας Ορλεάνης. Όταν οι κόρες του και η κοινότητα πέσουν θύματα της βίαιης συμμορίας The One Hundred, ο Jefferson θα αναγκαστεί να επιστρέψει ως Black Lightning, χρησιμοποιώντας τη δύναμή του να παράγει και να ελέγχει ηλεκτρισμό.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο αναλαμβάνει ο Cress Williams, ενώ το υπόλοιπο cast περιλαμβάνει τις China Anne, Christine Adams και Nafessa Williams. Ο πρόεδρος του CW, Mark Pedowitz, ανακοίνωσε ότι το BLACK LIGHTNING δε θα είναι προς το παρόν μέρος του Arrowverse και κατά συνέπεια και των υπόλοιπων DC τίτλων του δικτύου (THE FLASH, ARROW, SUPERGIRL, DC’S LEGENDS OF TOMORROW), ενώ η πρεμιέρα της νέας σειράς θα γίνει το 2018, στo πλαίσιo του midseason lineup.