All New Guardians Οf Τhe Galaxy #1

Χλιαρό ξεκίνημα...
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

All New Guardians Οf Τhe Galaxy #1

WriterGerry DugganArtistAaron KuderPublisherMarvel Comics

Το γεγονός ότι επέλεξα να γράψω για το ALL NEW GUARDIANS OF THE GALAXY #1 δε νομίζω πως είναι τυχαίο. Για να λέμε την αλήθεια, την στιγμή που παρατήρησα πως η σειρά των comics ξεκινάει από την αρχή, συν το γεγονός ότι οι περιπέτειες του Peter Quill και της παρέας του προβάλλονται αυτό τον καιρό στις κινηματογραφικές αίθουσες, με προέτρεψε να αποφασίσω πως αυτό θα είναι το νέο snapshot μου.

Σεναριακά, σε γενικές γραμμές θα δείτε αυτά που περιμένετε από ένα τεύχος με τους Guardians of the Galaxy. Peter Quill και σία προσπαθούν να κλέψουν ένα μικροσκοπικό γαλαξία και να τον παραδώσουν σε ένα συλλέκτη, που η συλλογή του – όπως ισχυρίζεται ο ίδιος – ξεπερνάει και εκείνη του Collector. Προφανώς, όπως φαντάζεστε, αυτή η επιχείρηση δε θα μπορούσε εκτελεστεί με φυσιολογικό τρόπο, από την στιγμή που εμπλέκεται η γνωστή παρέα. Όμως, σε όλο αυτό τον χαμό, o Groot παρουσιάζει μια περίεργη συμπεριφορά, που θα επηρεάσει την ιστορία στην συνέχεια.

Το σκίτσο με δύο ματιές θυμίζει εύκολα δημιούργημα που ανήκει στην Marvel και τα χρώματα προσφέρουν την ευχάριστη ατμόσφαιρα, η οποία τονίζεται ακόμα περισσότερο από την ίδια την ιστορία.

Συνοπτικά, δεν πρόκειται να δείτε κάτι που δεν έχετε ξαναδεί και η αλήθεια είναι πως για πρώτο τεύχος η ιστορία ξεκινά κάπως χλιαρά. Ευελπιστώ η συνέχεια να μας εκπλήξει ευχάριστα.