Ο Tom Hardy Είναι Ο Venom

Στη νέα ταινία που ετοιμάζει η Sony

Ο Tom Hardy ετοιμάζεται να μεταπηδήσει από το σύμπαν της DC σε αυτό της Marvel καθώς ο Bane του DARK KNIGHT RISES, εκτός απροόπτου, θα ερμηνεύσει τον Eddie Brock για τις ανάγκες της ταινίας VENOM.

Σε αντίθεση με το SPIDERMAN: HOMECOMING, η ταινία δεν θα είναι σε κοινή συμπαραγωγή με τη Marvel και απ’ ό,τι φαίνεται ο Tom Holland δεν θα εμφανιστεί σε αυτή. Μάλιστα, υπάρχει έντονη φημολογία πως η Sony επεξεργάζεται μια σειρά ταινιών με ήρωες από το σύμπαν του Spider-Man, με τις Silver Sable και Black Cat να ετοιμάζονται να μοιραστούν τη μεγάλη οθόνη σε μια κοινή ταινία.

Το VENOM θα σκηνοθετήσει ο Ruben Fleischer, ενώ το σενάριο έχει γράψει ο Jeff Pinkner, του AMAZING SPIDER- MAN 2, μαζί με τον Scott Rosenberg.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter η ταινία είναι υψηλής προτεραιότητας για τη Sony, η οποία έχει βάλει στόχο η ταινία να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 5 Οκτωβρίου του 2018.

Προς το παρόν, μετράμε λίγες βδομάδες μέχρι το SPIDERMAN: HOMECOMING, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις αρχές Ιουλίου.