Man-Thing #3

Όχι και τόσο καλής ποιότητας ναρκωτικά...
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Man-Thing #3

WriterR.L. StineArtistGerman PeraltaPublisherMarvel Comics

Κάποιος αρκετά επιεικής θα μπορούσε να πει για το MAN-THING του R.L. Stine, ότι κάποιος δεν εξήγησε το concept καλά στον writer και εκείνος κατάλαβε πως έπρεπε να πει μια ιστορία από την οπτική γωνία κάποιου που πήρε όχι και τόσο καλής ποιότητας ναρκωτικά. Κάποιος άλλος θα του απαντούσε σε αυτό ότι, εντάξει, αλλά που είναι η ιστορία που υποτίθεται ότι διαβάζουμε;

Και η “ιστορία” πάει ως εξής: αφού ο Man-Thing έχει τηλεμεταφερθεί μάλλον στον βάλτο και έχει χάσει για κάποιο λόγο την φωνή του και πάλι, συναντά μια παλιά του γκόμενα, την οποία του παίρνουν από τα χέρια κάτι τεράστια φίδια (ουου, innuendo!), οπότε αυτός αποφασίζει να πάει να βρει τον Oldfather του βάλτου που έχει πάει σε μια άλλη διάσταση. Διασχίζει μια πύλη και πέφτει στο κενό, όπου βλέπει τον εαυτό του να μεταμορφώνεται από Man Thing σε γουρούνι, σε μωρό, σε Ted Sallis και πάλι σε Man Thing, ενώ τους παρακολουθεί ένας White Walker, ένας βάτραχος και μια νεκροκεφαλή. Και μετά, φυσικά, μονομαχεί! Το τεύχος έχει και σκελετούς/ζόμπι, έχει και trolls, έχει και μια σατανική μάγισσα/αυτοκράτειρα, έχει ευτυχώς και την side ιστορία που είναι πιο “βατή”.

In other news, το artwork του German Peralta είναι απίστευτο και το χρώμα της Rachelle Rosenberg είναι υπέροχο.

Αυτά!