Deadpool Versus The Punisher #3

Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Deadpool Versus The Punisher #3

WriterFred Van LenteArtistPere PerezPublisherMarvel Comics

Ο Deadpool και ο Punisher δικαίως μπορούν να θεωρηθούν ως δύο από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες της Marvel αυτή τη περίοδο, χάρη στην ομώνυμη ταινία που εκτόξευσε τη δημοτικότητα του πρώτου και την εμφάνιση στην τηλεοπτική σειρά Daredevil του δεύτερου, που έκλεψε την παράσταση. Έτσι, ήταν αναμενόμενο να δούμε τους δύο χαρακτήρες που μοιράζονται την ίδια δίψα για αίμα, αλλά κατά τα άλλα δεν έχουν τίποτε άλλο κοινό, να συνεργάζονται στην ίδια αποστολή. Όσο μπορεί να συνεργαστεί ένας σκληροτράχηλος εκτελεστής με έναν εκκεντρικό μισθοφόρο, δηλαδή.

Το τρίτο τεύχος του DEADPOOL VERSUS THE PUNISHER είναι καλύτερο από το δεύτερο, με απολαυστικές σκηνές βίας, αστείες ατάκες, ανατροπές που τραβάνε την προσοχή του αναγνώστη, και τον Taskmaster στο… ιδιαίτερο κοστούμι του. Το artwork ολόκληρης της σειράς είναι ικανοποιητικό, χωρίς να προσφέρει τίποτα σπουδαίο, και η πλοκή είναι αρκετά κλισέ, κάνοντας το μεγαλύτερο ατού του comic να είναι ο διάλογος μεταξύ του Deadpool με τον Frank Castle. Ακόμη και έτσι, όμως, το comic έχει δείξει σημάδια βελτίωσης και με κάνει να περιμένω το επόμενο με προσδοκίες, κάτι που δεν είναι και πολύ σύνηθες για τίτλο της Marvel αυτές τις μέρες.

Μέχρι αυτό να αλλάξει, προτείνω τη συγκεκριμένη σειρά στους fans των δύο εκτελεστών, αν και, ως τώρα, έχουμε δει περισσότερο “team-up” παρά “versus”, χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα αρνητικό, καθώς οι δύο τους είναι απολαυστικοί μαζί. Θα μπορούσε αυτή να είναι η αρχή μιας αντισυμβατικής φιλίας; Θα το μάθουμε στα επόμενα τεύχη!