Attack On Titan S02E08

The Hunters
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Attack On Titan

Season/EpisodeS02E08 WriterYasuko Kobayashi DirectorYūmi Kawai CastYūki Kaji, Yui Ishikawa, Marina Inoue NetworkMBS

Η πολυαναμενόμενη συνέχεια της σειράς με τον χειρότερα μεταφρασμένο αγγλικό τίτλο στην ιστορία, είχε αποδεχθεί, μέχρι στιγμής, καταιγιστική. Εκεί που η πρώτη σεζόν κυλούσε με ενδιαφέρον, αλλά και με αρκετά αργό ρυθμό, η δεύτερη συνέχιζε να αναπτύσσει την πλοκή με μεγάλη ταχύτητα, να δημιουργεί συνεχώς νέα ερωτήματα και να μας ξεριζώνει την καρδιά σε κάθε επεισόδιο. Το όγδοο επεισόδιο είναι και το πρώτο διάλειμμα σε όλα αυτά, μιας και, όπως και αν το δεις, δεν συμβαίνουν και πολλά.

Με τον Eren αιχμάλωτο των Τιτάνων και τις πολυπόθητες απαντήσεις της σειράς να έχουν αρχίσει να φαίνονται κάπου στον ορίζοντα, είναι λογικό οι δημιουργοί να το εκμεταλλευτούν, ώστε να παίξουν με την υπομονή μας για λίγο, αλλά και πάλι, η επιστράτευση των κλασικών anime τακτικών, με τους πρωταγωνιστές που ξοδεύουν ένα εικοσάλεπτο επαναλαμβάνοντας πράγματα που ήδη γνωρίζουμε, είναι κάπως κουραστική.

Όπως και να ‘χει, πρόκειται απλά για μια σύντομη παύση, σε μια, κατά τα άλλα, άψογη ως τώρα σειρά, που δεν αρκεί σε καμία περίπτωση για να πτοήσει τον θεατή.