The Kamandi Challenge #5

Kamandi on the run!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

The Kamandi Challenge #5

WriterBill WillinghamArtistIvan ReisPublisherDC Comics

Το KAMANDI CHALLENGE κοντεύει να φτάσει στα μισά της διαδρομής και μέχρι στιγμής τα πάει αρκετά καλά. Εντάξει, δεν μας έχει μαγέψει, όμως καταφέρνει να κρατάει το ενδιαφέρον μας από τεύχος σε τεύχος. Βέβαια, σε αυτό, σημαντικότατο ρόλο παίζει το cliffhanger κάθε τεύχους.

Το τέλος του τέταρτου τεύχους βρήκε τον Kamandi και τη Vila, να προσπαθούν να ξεφύγουν από την Kanga Rat Murder Society, που τους καταδιώκει, κάτι που θα κατορθώσουν σχετικά άνετα (η αλήθεια είναι ότι ήταν το πιο εύκολο cliffhanger, που έχουμε δει μέχρι στιγμής). Η συνέχεια θα φέρει, στο δρόμο του πρωταγωνιστή μας, ταξίδια στις θάλασσες, έναν διάσημο ντετέκτιβ, θανάσιμους κινδύνους από θάλασσα και αέρα, αλλά και έναν τρελό επιστήμονα!

Το δίδυμο των Willingham και Reis, αποδεικνύεται από τα καλύτερα της σειράς. Ο Reis μας χαρίζει ένα πανέμορφο τεύχος, ενώ ο Willingham, με την εμπειρία του FABLES, είναι στο στοιχείο του, γράφοντας πολύ πειστικά αυτούς τους τόσο φανταστικούς χαρακτήρες. Ακόμη καλύτερα, σε αντίθεση με το προηγούμενο τεύχος, εδώ έχουμε το πιο συναρπαστικό φινάλε μέχρι στιγμής!