Star-Lord Annual #1

Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Star-Lord Annual #1

WriterChip ZdarskyArtistDjibril Morissette-PhanPublisherMarvel Comics

Σε ένα διάλειμμα από την ηγεσία των Guardians of the Galaxy, ο Star-Lord βρίσκεται σε ένα ρετροφουτουριστικό μέρος, το οποίο οι ντόπιοι αποκαλούν “Softlands”. Εκεί, συναντά μια καλοσυνάτη σερίφη, μερικούς bandits που καβαλάνε εξωγήινα άλογα, ένα σαλούν, και, γενικώς, όλα τα απαραίτητα συστατικά ενός όχι ιδιαίτερα συναρπαστικού space western, με μερικούς καινούργιους χαρακτήρες, που, κακά τα ψέματα, μοιάζουν να έχουν πάρει μεταγραφή από κάποιο κομμένο arc του SAGA. Το κερασάκι στην τούρτα έρχεται με την guest εμφάνιση ενός νεκρού (ή μήπως όχι;) χαρακτήρα του Marvel Universe, η οποία μοιάζει forced και χωρίς λόγο ύπαρξης.

Μια ιστορία όπου κανείς εκ των δημιουργών δεν μοιάζει να βρίσκεται στην καλύτερή του φόρμα, το STAR LORD ANNUAL #1 είναι ένα comic που συνεχίζει την παράδοση, η οποία θέλει τη Marvel να μην μπορεί να χειριστεί σωστά τους GUARDIANS OF THE GALAXY, μετά την επιτυχία της ταινίας. Γενικά, ένα τεύχος που μπορείτε άνετα να προσπεράσετε.