Black Hammer #9

Ένα ακόμη συναρπαστικό τεύχος
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Black Hammer #9

WriterJeff LemireArtistDavid RubinPublisherDark Horse Comics

Το ένατο τεύχος της σειράς, επικεντρώνεται στη σχέση μεταξύ του Talky Walky και του Colonel Weird, μετά από τα δυσάρεστα γεγονότα που συνέβησαν με τον τελευταίο.

Ο Colonel, αφού έχει ακούσει πως το ρομπότ/καλύτερος φίλος του έχει βρει έναν τρόπο διαφυγής, τον πυροβολεί θανάσιμα. Στις τελευταίες του πνοές ο Talky αναρωτιέται γιατί, αλλά ο Colonel δεν μπορεί να δώσει κάποια ξεκάθαρη απάντηση -όπως πάντα. Μετά από λίγο, πηγαίνει στο υπόγειο, όπου βρίσκει και την κόρη του Black Hammer να ψαχουλεύει τα κουτιά. Η καημένη, ύστερα από τη μυστηριώδη εμφάνισή της, προσπαθεί πολύ έντονα να ανακαλύψει το γιατί ήρθαν όλοι εδώ και πώς θα φύγουν, και βλέπει πως κάτι περίεργο γίνεται στο μυαλό του Colonel. Όχι όμως το “συνηθισμένο” περίεργο!

Στο μεταξύ, η Gail συνεχίζει να μην αντέχει να είναι μία 50άρα στο σώμα 10χρονου, ο Barbalien μάλλον έχει βρει τον έρωτα, ο Abraham προσπαθεί απεγνωσμένα να τους κρατήσει όλους σε μία ισορροπία και η Madam Dragonfly είναι όσο ιδιόρρυθμη και σκοτεινή όσο ήταν πάντα.

Στο συγκεκριμένο τεύχος, έχουμε έναν guest artist, του οποίου το σχέδιο δημιουργεί μία πολύ ωραία αίσθηση για τη διαστημική περιπέτεια που είδαμε, και είναι σταθερά καλό σε όλη την έκταση του τεύχους!