Cowboy Bebop

Το δημοφιλές anime θα αποκτήσει live action σειρά!

Και να που μετά από την αμφιλεγόμενη, επερχόμενη live action σειρά του DEATH NOTE, έρχεται και δεύτερη live action τηλεοπτική μεταφορά αγαπημένου anime.

Όπως ανακοίνωσε το Variety, το fan favorite COWBOY BEBOP θα αποκτήσει τη δική του τηλεοπτική σειρά με “κανονικούς ηθοποιούς”, η οποία θα φέρει την υπογραφή των Tomorrow Studios, σε μια συνεργασία με τα ITV Studios. Το σενάριο θα το γράψει ο Christopher Yost, που έχει πείρα από μεταφορές comics, καθώς έχει εκτελέσει χρέη σεναριογράφου στο THOR: THE DARK WORLD, καθώς και στο επερχόμενο THOR: RAGNAROK.

Αν τελικά το project ευδοκιμήσει και βγει στη μικρή οθόνη, θα αποτελέσει την επιστροφή του COWBOY BEBOP, ύστερα από 16 ολόκληρα χρόνια. Η anime σειρά είχε παιχτεί το 1998 και αποτελείτο από 26 επεισόδια, ενώ το 2001 είχε μια βγει και μια μεγάλου μήκους ταινία.

Στο παρελθόν, είχαν γίνει και άλλες απόπειρες για μεταφορά της σειράς στη μεγάλη οθόνη ή την τηλεόραση, σε μια live action εκδοχή, και μάλιστα τον ρόλο του Spike προοριζόταν να παίξει ο Keanu Reeves, αλλά το project είχε κολλήσει για χρόνια στο λεγόμενο “development hell”.